• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pep - специалист
Ако имаш душкабина и добро проветрение не виждам защо пък не да е в банята , моята е Korting на 10г. и не е мръднала а си е в банята която принципно си е доста влажна при къпане и ред други дейности ..
emil_v r - майстор
И мойта е Горене .
Горение форевър :partyman:
да напраявим фен клуб на пералните Горене ,
и понеже понеделник не е работен ден в събота вечерта .
Повтарям - в събота вечерта да направим чат - конференция по скайпа , с ядение :-D и пиение .
Мн. ша ви хареса.
velsi - Почетен майстор
emil_v r написа:
....чат - конференция по скайпа , с ядение :-D и пиение .
Мн. ша ви хареса.
И с ПРАНЕ. Май-забравяш каква е темата! :-D
tassel - специалист
Преди две години майка ми и брат ми си купиха Горение. Пълни буклуци излязоха. Не знам, колко пъти вече идват майстори да ги оправят. Може старите да са по-качествени и здрави машини, обаче сегашните... Ама то с всичката техника е така.
trevora - специалист
Моята пералня е в банята и нямам никакъв проблем.Не е ръждясала.Сложих я там защото мисля ,че пералнята няма място в кухнята.И тъй като нямам мокро направихме това.

Прикачен файл

P9170007.JPG
P9170007.JPG (21.65 KиБ) Видяна 3658 пъти

Прикачен файл

P9180009.JPG
P9180009.JPG (21.19 KиБ) Видяна 3658 пъти

Прикачен файл

P9180010.JPG
P9180010.JPG (40.92 KиБ) Видяна 3658 пъти
Точно така и аз си представям банята, защото в момента е в кухнята и страшно ме дразни.
Trevora, искам да те попитам, до вратата на банята ли е пералнята и душа отсреща ли се пада, също отдолу повдигнат ли е малко пода, с тази завеса е завита ли? Благодаря.
trevora - специалист
пералнята и душа са един до друг разделени от стена,под душа имам изидано прагче 10 см.

Прикачен файл

scan0003.jpg
scan0003.jpg (20.13 KиБ) Видяна 2664 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Пералня в банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: