• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
velsi - Почетен майстор
Не мога да ти кажа точно, защото това зависи от хората, които ще ти изработят вратата. Не знам и какви са цените на профилите по вашия край. Но все пак не би трябвало да има разлика повече от 30-40 лв според мене.
solo5 - майстор
един приятел ще ми я прави
той е повече от 10 години в бизнеса с дограма
има собствена фирма
според него, ако е боядисан алуминий има опасност от надраскване
така че ми препоръча фолиран :roll:
vidrata - специален-специалист
solo5 написа:
боядисан алуминий има опасност от надраскване
То па фолиото не се ли драска??
velsi - Почетен майстор
Всичко се драска, просто трябва да се пази. solo5, щом ще ти го прави приятел предполагам ще го направи добре. И щом ти препоръчва фолиран профил няма нищо лошо. Аз само споделих моите виждания по въпроса.
vidrata - специален-специалист
velsi написа:
щом ще ти го прави приятел предполагам ще го направи добре.
Ха ха един мой началник(и приятел) поповод на едно мое оплакване ми вика: трай си бре нали знаеш че крив хуй в приятелско дупе се изправя :lol: .
Така че по -полека с приятелите.На брат ми дограмата(от снимката) на цялата къща я прави "един познат" вече година и нещо все идва да оправи един кусур !!!
Master_Kenobi - V.I.P.
Видрата е прав за приятелско-деловите отношения. Все нещо се обърква там... :? И почва мъката и влошаване на отношенията...

За това ми харесва принципът на един приятел, който произвежда... нещо си. Та той казва: "На приятел/роднина или му го правиш безплатно (да си спокоен), или му съдираш три кожи (да те помни и да не идва пак, пък и ти да се постараеш). :-D
solo5 написа:
velsi съгласен съм с теб
защото врата от фолиран алуминий ще ми излезе около 250лв :roll:
Цоп, и аз в твойта тема. На мен за такава врата ми искат 370 лв. затова ако ми дадеш координати на твоят майстор ще съм ти благодарна. :winkiss:
solo5 - майстор
370лв е добра цена за такава врата :2thumbs:
на мен ми излиза по-евтино защото ми е приятел и не ми взима пари за изработка и монтаж, а само за материали :roll:
  • 1
  • 2

Тема "Врата от ламиниран HDF за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: