• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
колев - специалист
що не преместиш седалото на мястото на мивката, а тя и душа да отидат огледално да отсрещната стена. ще ти стане по-функционална банята и ще може и някакви шкафчета да наслагаш около тоалетната. също е важно дали бойлера ти ще стои в това помещение и дали ще слагаш душ кабина.
dmi - специалист
Един приятелски съвет: моноблок Корона не си купувай никога. Ако имаш възможност за вградено казанче избери него.
kaloyanova - напреднал
Благодаря ви за съветите!

За това да ги разположа на другата стена - там ще има хоризонтален бойлер, вратата се отваря на нея страна,а и всичките тия врътки с тръбите ми се виждат много много сложни....

Ако може да се извърти мръсния канал / тя стената си е стандартна вътрешна - 12 см/ може и да се уредя с вградено казанче. :-D

Ама сега като гледам на скиците дето си начертах, верно че сте против "куфара", ама сякаш по-добре да не я вртъткам тая тоалетна???? :?

Прикачен файл

b1_otgore.jpg
b1_otgore.jpg (43.71 KиБ) Видяна 6081 пъти

Прикачен файл

b1.jpg
b1.jpg (24.24 KиБ) Видяна 6081 пъти

Прикачен файл

b2_otgore.jpg
b2_otgore.jpg (29.54 KиБ) Видяна 6081 пъти

Прикачен файл

b2.jpg
b2.jpg (24.12 KиБ) Видяна 6081 пъти
tassel - специалист
b2.jpg е по-добре според мен, защото при другия вариант, ако забравиш да заключиш вратата и някой може да ти счупи краката с нея. :-D
kaloyanova - напреднал
То и на мен ми беше това мисълта - и от там тръгнах да го въртя това казанче, ама сега се сещам, че вратата не е никакъв проблем да се направи да не се отваря навътре ...., та поне счупени крака да няма :lol:,
колев - специалист
трябва да си оставиш поне 30-40см от всяка страна на тоалетната за да е удобна. по принцип тоалетна с гръб към вратата не се слага а и на б2 няма да може да се върже мръсния канал. щом на другата стена ще има бойлер, значи има изведено вик. на мястото на душа може да се помести и скрие вертикален бойлер.
tassel - специалист
Ако не ти е проблем вратата да се отваря навън, въобще не се колебай. Слагай я така и си решаваш проблема. Душа ти е достатъчно далеч, а гърнето и мивката си ги връткай, както ти е кеф. :)
solo5 - майстор
vidrata написа:
Калоянова имаш ли нещо общо със село Кости???????
аз имам със село Българи :roll:
kaloyanova - напреднал
Да, определено вратата ще се отваря навън...
И като си направя "куфара" за вграденото казанче - ще го постна да го видите :wink: Надявам се поне да мога да го ползвам за саксии ....

Сега ми остава чуденката дали мога да си позволя да не слагам плочки навсякъде!!!! :?

Поздрави от Бургас
  • 1
  • 2

Тема "Мръсен канал+казанче за вграждане+пестене на място" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: