• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
EmoZ - специалист
solo5 написа:

Добре де защо му препоръчваш стъклофибърна мрежа, а не уплътнителна лента :?
Вярно че цената и е по-висока, но не се ли губи смисъла от скъпите продукти, които си му препоръчал :?
Уплътнителна лента на MUREXIN с дължина 10m е 31.99лв :roll:
Колко е широка тази уплътнителна лента, как се полага, какво повече дава, тя само за фуги ли е, защо да се слага (само защото е скъпа), ако не се сложи обезсмисля всичко останало ли, колко от нея ще 'отиде', ако искам изолация на височина 60-70 см във височина по стените? Наистина не мога да разбера.

Скъпи продукти (100 кинта :? + 5 щото аквамат-а вече не е в промоция), как да стане евтино, с гарантиран резултат и направено собственоръчно. Аз така го направих, такъв опит имам споделям го, това е, никого не задължавам. Ти как би го направил с не скъпи продукти (според теб) и качествено.

Не се заяждам питам от интерес.

Успех.
solo5 - майстор
Aquamat пак е на промоция от 29,99лв в Практикер (от 24.10 до 06.11) :roll:
Купих си една торба :pfeif:
Последна промяна от solo5 на нед ное 09, 2008 12:48 am, променено общо 1 път.
EmoZ - специалист
solo5 написа:
Aquamat пак е на промоция от 299л99лв в Практикер (от 24.10 до 06.11) :roll:
Купих си една торба :pfeif:
А пластификатор ще му слагаш ли? (Adiflex-B)

п.п. Метнах едно око на лентите (има секви марки, но са скъпи - 30 и нагоре кинта), при използване на Аквамата с Адифлекса лентата е безсмислена.
solo5 - майстор
EmoZ написа:
няма да слагам
и без него ще стане :roll:
Аквамат и лента на Мурексин ще свършат работата :lol:
ktamara - специалист
solo5 написа:
EmoZ написа:
няма да слагам
и без него ще стане :roll:
Аквамат и лента на Мурексин ще свършат работата :lol:

Какъв е резултатът? Питам защото и аз съм си купил същите материали :)
me_against - специалист
Проблемът може да идва тръби(каквито и да са - за парно или шрангове за студената и топла вода), които не са в т.н пакет, а минава през плочата. Гадното е, че монтирани преди цокъла и в течение на времето се появяват пукнатини в мазайката(замазката) около тях и се просмуква вода и не се знае къде ще избие - може и в съседа отдолу по диагонал.
При нас имаше подобен проблем. След като сменихме тръбата, дупката в плочата запълнихме с пяна. После замазахме с теракол + водно стъкло(1:4 във вода разредено). Много бърза реакция прави и трябва бързо да замашеж. После повърхността става с кристалем отблясъл и по тъмна стой. Вече три години е така и няма теч ... :-D
  • 1
  • 2

Тема "Наводнявам комшията" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: