Така, последни данни - ходих подред при всички съседи над мене, чак до последния етаж (ние сме на 9-тия, ходих до последния 12-ти) - навсякъде нищо не се вижда, тъй като хората са си "затворили" тръбите с плочки и няма ревизия никъде (поне се запознах със съседите). Съседа над мене за съжаление го няма за няколко дни и няма как да отида пак при него да погледна, тъй като много се съмнявам в него, но пък не мога да бъда сигурен ... Водата, която капе е чиста и бистра, и не мирише на лошо (е, на вкус не знам как е), така че изключваме мръсния канал? Остава да е питейна примерно ...., или пък от сифона на мивката? Според мен капенето не е свързано с потреблението на вода от съседите (т.е. къпане, перални и прочие истории), тъй като ей го - сега комшиите над нас ги няма, пък си капе със същата скорост ..., освен ако проблема е от някой и над тях ...
Утре ще се срещна с един воден дух (водопроводчик демек) да ми даде акъл ...., и между впрочем, някой да знае читав и печен ВиК майстор тук в Стара Загора? Този, с който ще се срещам утре не знам колко е надежден ...
П.П. Нали ви бях казал, че прокапа и в левия край на тавана - е, ми сега пък не капе ...., да е било конденз ..., ама как пък точно само едно петно беше на капки и оттам капеше ...
Утре ще се срещна с един воден дух (водопроводчик демек) да ми даде акъл ...., и между впрочем, някой да знае читав и печен ВиК майстор тук в Стара Загора? Този, с който ще се срещам утре не знам колко е надежден ...
П.П. Нали ви бях казал, че прокапа и в левия край на тавана - е, ми сега пък не капе ...., да е било конденз ..., ама как пък точно само едно петно беше на капки и оттам капеше ...