Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
rulom - модератор
Аз пак ще поддържам идеята за скобите.Те са пластмасови и след подходящо "изпилване" няма да личат,луфта е малък и зад тях може да се поработи срещу ефекта потно огледало . Успех, огледалото е ефектно !
Освен това квато и да е рамка ограничава идеята на фигурите, демек поставя оглрдалото в някакъв калъп, в който разликата е само шарката на самото стъкло.Смятам че само огледало без каквото и да е рамка ще е по-добре отколкото нещо рамкирано(ограничено), даже и на варианта залепване бих се съгласил, макар че това е влажно помещение и не се знае колко ще държи силикона.
Последна промяна от rulom на пон дек 22, 2008 11:34 pm, променено общо 1 път.
silllveto - Майсторица
Мерси за идеите момчета :)
masterval написа:
Просто е задължително да се рамкира, за да изглежда като огледало, а не като неясно отражение на стените.
Няма смисъл да пускам снимка на моето огледало, ти и сама усещаш, че твоето се "губи" въпреки размерите си.
Ако искаш да пробваш нещо направи следното. Лепни временно един кант отгоре му от изолирбанд или нещо друго и тогава ще видиш разликата.
А трябва ли да изпъква огледалото? Не е малко и ако се подчертае може да стои грозно. И рамката няма ли да му дойде повече при условие, че вече е доста шарено:? Пусни снимка на твоето, ако не те затруднява.
rulom - модератор
<-----Имам допълнение към поста, вземи го в напредвид :wink:
silllveto - Майсторица
Всъщност ти си допълнил точно моите опасения относно визията на огледалото при евентуално рамкиране.
Другото, което искам е да може поне веднъж на година-две да го свалям за почистване, защото в апартамента периодично (сезонно) ни нападат хлебарки. :shock:
masterval - майстор
Трудно ми е да го снимам, 120 см широко е, а без светкавица не става. Снимах само един ъгъл, но от тази снимка не се получава представа за общия вид.
С рамка поне можеш да го сваляш, но по-добре избий хлебарките.
rulom - модератор
С рамка можеш да си окачиш само картина......."всичко останало е въпрос на вкус"-казало кучето и си облизало х*я :cool:
masterval - майстор
rulom написа:
С рамка можеш да си окачиш само картина......."всичко останало е въпрос на вкус"-казало кучето и си облизало х*я :cool:
Модераторът да премести това в "Готварство, туршии и зимнина", моля...
silllveto - Майсторица
Аз имам огледало в дървена рамка в антрето, но цветът му (уж) се връзва със закачалката и основата на аплиците.
Може би всичко зависи от стила.
Иначе "рамка", но от фриз мисля да правя в последната ни за правене баня, която смятам да е в класически стил. Засега :)
rulom - модератор
:lol: :lol: На устата ми беше да продължа със спама, ама от уважение към silllveto няма да продължавам, все пак бих поспорил относно нестандартните и ефектни монтажи на каквото и да е. Не за друго, а защото различното винаги е по-интересно. :wink:
silllveto - Майсторица
Ето по-ясна снимка. Всъщност мен повече ме притеснява, че тия цветенца много не подхождат на банята. И ако досега се чудех как да го монтираме, сега обмислям и как би изглеждало с рамка :?
Мастървал, твоето може би е станало добре, но дали ще се върже на мойте цветчета, май не :?

Прикачен файл

17122008147.jpg
17122008147.jpg (19.67 KиБ) Видяна 12785 пъти

Тема "Огледало - монтаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: