Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
masteradmin - майстор
Перфектно, на това се вика направи сам. Браво Стефане.
:wink:
TACHO - специалист
Много добре изглежда.
И тази връзка аз пак да питам: с какво си боядисал стиропора или ако не е боядисан, няма ли опасност да пожълтее?
Ако си от София, къде мога да намеря различни стиропорени профили на прилични цени? :wink:
deer - специалист
браво , направо страхотно
може ли да помоля за снимка от врататакъм цялото помещение , защото искам да видя как изглежда като цяло , ако може разбира с е.
благодаря предварително.
Mravoiad
Тъй като гърба на използваните от тебе плоскости не е равен,няма ли опасност да кондензира влага в кухините и след това да се появи мухал в тези кухини?
Стефан - майстор
Смятам, че няма. Ако сте обърнали внимание, лепилото се нанася навсякъде по краищата на платното и си залепва плътно за тавана. Освен това в миниатюрната фуга между платната с лекарска спринцовка с по-голям номер игла принудително се запълва с лепило за доуплътняване.
ARTU
И аз имах подобна идея и затова и моито плочки в банята не са до тавана... Но стиропора нали поема влага? Точно тази му особеност ме спира да залепя подобно плочи в банята... Иначе съм лепил изолационни плочи в кухнята, спалнята и коридора и имат ефект...
masteradmin - майстор
Не съм сигурен, но мисля че стиропора не поема влага. Ако пуснеш парче стиропор да плува, ако поема влагата след време би трябвало да потъне, но съм виждал такива шамандури.....
ARTU - специалист
В такъв случай някой си противоречи... Доколкото знам фибрана не поема влага (точно заради това не се препоръчва за изолация на сгради, освен за основи), а стиропора поема - нали говорим за поемане на парите и преминаване през него... Действително стиропора не потъва, но това не означава, че не поема влага 8)
masteradmin - майстор
Чакай сега между пропуска и поглъща(попива) има разлика. Газобетона поглъща влага, а стиропора е паропропусклив (диша).
Osiris - специалист
Мастерадмин е прав стиропора диша това го прави удобен за баня а специално за фугите може да се залепи ПВЦ лайсна в някъкъв цвят въху самата фуга със санитарен силикон става много добре изглежда като окачен таван малко :oops:

Тема "Таван на банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: