Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mdr - напреднал
Благодаря на всички за отговорите.Незнам това за мен ли се отнасяше че нервя някой?????Първо да кажа ,че съм жена която е нагърбена с отгворността да движи ремонта.Второ щеше да бъде с ГК и нямаше да дам повече от 150 лв с маретиала и поставянето ама реших че не искам ГК и ще бъде замазка.Като казвам,че банята е 4кв това да не значи че ще маже 4 много добре съм си сметнала че е 24кв без тавана.А като стане обещавам да ви пусна снимки.Всички ВИК са прекарани само ще удължаваме една тръба до бойлера.
Time2Burn - специалист
Ще простя за незнанието ти, но между замазка и мазилка разликата е от тук до луната...
ronik - специалист
Ти пък, чак до луната :roll: . По-скоро от пода до стената :lol: .
tassel - специалист
Ако говориш за мазилка, аз за моята баня 2,5 и тоалетна 1,5 квадрата, хвърлих около 1 тон мазилка, без подовата замазка. Откачиха ми се ръцете. По памет материала излезе около 100лв. За майсторлък не знам.
vidrata - специален-специалист
tassel написа:
хвърлих около 1 тон мазилка, без подовата замазка.
Абе хора защо не харесвате кашона.Бързо ,лесно, хубаво.
Илиян Илиев™ - майстор
По-добро от мазилката нема, баце. :wink:
Илиян Илиев написа:
Да бе ама така или иначе една баня с мазилка или кашон след 10 г. не прилича на нищо и се събаря до основи.Защо да не го правим по лесния начин.Нямам нищо против мазането ,но то отнема и повече време ,а народа бърза нали.Пък и ние :lol: .
tassel - специалист
vidrata написа:
tassel написа:
хвърлих около 1 тон мазилка, без подовата замазка.
Абе хора защо не харесвате кашона.Бързо ,лесно, хубаво.

Лично аз защото банята ми е тясна и се борих за всеки сантиметър. Ако беше малко по-широка, нямаше да се замисля дори. :wink:
Аз не съм съгласен,че с кашона се губи много повече от колкото с мазилката ама това е друга тема.Ако 1-2 см са проблем(който никога не съм срещал)може ама какво толкова няма да събереш с тея 1-2 см???
Илиян Илиев™ - майстор
vidrata написа:
Илиян Илиев написа:
Да бе ама така или иначе една баня с мазилка или кашон след 10 г. не прилича на нищо и се събаря до основи.Защо да не го правим по лесния начин.Нямам нищо против мазането ,но то отнема и повече време ,а народа бърза нали.Пък и ние :lol: .
Ти за колко време правиш с гипсокартон баня с размери 2х2 и височина 3 метра?

Тема "Започвам баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: