• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Киселината прави реакция с основата. Фугата е най-вече основа ( и пълнителя и свързващото). та как действат всички тия препарати за "освежаване" на фуги. Разяждат повърхностния слой на фугата и той си заминава заедно с мръсотията по него. Остава пак фуга.
Цветната ти фуга ще освежи цвета си. ще стане каквато е била като нова. Понеже си посвикнала със захабения и цвят, ще се постреснеш :wink: .
solo5 - майстор
Jeorjina написа:
По въпроса с чистенето мога ли да попитам как да почистя напръсканите с мазилка прозорци на вратите?Пробвах с оцет по препоръка,но не се получи!
има едни ножчета за почистване на прозорци
нещо като самобръсначка са като вид, само дето ножчето е напред сложено и с движение напред сваляш всичко по гладка повърхност
има ги в строителните хипермаркети на цени от 0,80лв до 2-3лв
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
С оцет става, но ако мазилката е класическа варо-циментова. Естествено е, акрилна, силиконена и тн модерна мазилка, да не и пука от оцета.
Онези ножчета са идеални за целта. Едно време стържехме с ножче за бръснене. Което си е същото, но без дръжката...
housedoktor - майстор
CL Clean на Изомат е създаден точно с тази цел- работи много добре
http://www.isomat.gr/component/page,sho ... 68/lang,bg
Ехооо, ами отговори на моите въпроси? После, като пусна нова тема само за мен, защо пускаме маса теми, а не ползваме търсачката. :)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Az пък, винаги казвам "ползвай си мозъчето" И да си призная, не ме интересува защо не го правиш.
Не разбиваш къщата за да отпушиш сифон. Ноо интересна идея.
Фуга върху фуга не хваща. Стърже се (има си инструмент) и се префугира.
Всъщност, какво е "побелели фуги"? Защо с оцет? "Сифона май"? "Май"?
Обичам, хора да се занимавкат с нещо, което не отбират. Обичам и като тропкат с краче, щото не им обърнали внимание.
Защото май, май сифона ще опитам да го отпуша, ако това е проблема. Ама май, май просто хидрозатвора му е с малко сечение, за да поеме водата от душа, затова май май ще се наложи да го сменя, поне декоративната капачка. Защото когато задавам въпрос имам нещо в предвид, за да го задавам. За фугите ок. разбрах. Това имах в предвид. Побелели, защото всичките майстори се изредиха да цапат там с какви ли не цапала. От лепило за плочки до латекса... хем си има кошче долу да не цапа, но те все успяват. С оцет, защото става с оцет. Останалите станаха, но там мазгата е била най-много и не става. Жената не и останаха ръце да търка и нямаше ефект, а процедурата работи защото на останалите 40 квадрата плочки вси4ко си е ок. И те бяха побелели, поне по пода. Дали отбирам? Смених си цялото ВиК и елекромрежата във въпросниоя апартамент. Да не ти показвам майсторите какви неща сътвориха! Но това, че не мога да слагам плочки го знам и затова пак "майстори" влизаха и сраха, такива дет разбират иде реч. Макар и като цяло се справиха, но оставиха доста и "бърза работа". Сега пак подир майстори тичам. Инак всички много разбирате преди да вземете парите. Що ме ядоса сега? :( Аде отивам на пикник, поне там няма кой да ме ядосва.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Чеки чеки чеки сега. Аз не съм майстор! Сакън! Всичко почна като изгоних кофражиста....
Пикник е добро нещо, да зема и аз да си спретна ли?? :-) Добра идея.
А ти обяснявай по-подробно, да навлезем в темната ти, че тук са основно едни... питащи...
Ами и без това като говоря, говоря обстоятелствено, чак ставам досаден. Та реших, че щом искам нещо, би трябвало да ми се отговори как да го направя, а не защо го искам. :) Тоя пост е доста безмислен, но го пуснах, за да покажа, че вече не се сърдя! :)
  • 1
  • 2

Тема "Секс пизда видео" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: