• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ами не съм се качвал да видя преди нямах такива проблеми ама ще проверя комшията е пич мисля че ще намерим отговора на тази загадка тогава ще напиша отговора благодаря за ценните съвети
Аз лично бих му се скарал. Ако направи проблем, излагам проблема си на общо събрание на входа/блока и запушвам комина. По новия закон имам право, ако поне още един съсед се оплаче и въпросния дразнител не оправи проблема в рамките на месец :) След това да се оправя... предупреден е...
Няма логика да връща тъй като ти си по-ниско единственото обяснение е запушен изход на одушника. най-вероятно и останалите съседи имат същия проблем качете се и проверете
fichtenweg - специалист
montagista написа:
Няма логика да връща тъй като ти си по-ниско единственото обяснение е запушен изход на одушника. най-вероятно и останалите съседи имат същия проблем качете се и проверете
при нас връща точно при същите условия (по-ниско сме), но все пак когато вентилатора работи - сравнително бързо се освежава, означава ли това че в този момент непременно изтикваме въздуха към някой от съседите - не ми се вярва много
  • 1
  • 2

Тема "проблем с вентилацията в банятя" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: