Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
lakosste - специалист
Стефан написа:
plumber написа:
500 лв...грубо :roll:
Според мен не повече от 80 лв. Даже са много. Ако дадеш повече, зад теб ще ти се присмива, и ще те мисли за балък. Както някой мисли софиянци за дойни крави :lol:
верно че 500 лв са много но както казваш 80 лв даже няма да ти разреша да се снимаш с лепачката ми за ппр
plumber - специалист
vidrata написа:
Николай Георгиев написа:
500лв за Шофия а за провинцията то Бьлгария не е само София.
Я първо вижте от де е Плумбера!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Аз бих взел 490 лв :-D , ама щот съм печен.
Подбиваш а ?
заради такива като теб работата не върви :) :razz:
plumber - специалист
Стефан написа:
plumber написа:
Според мен не повече от 80 лв. Даже са много. Ако дадеш повече, зад теб ще ти се присмива, и ще те мисли за балък. Както някой мисли софиянци за дойни крави :lol:
За 80 лева не свалям инструмента от колата .Кви са тия 80 лева?Кое ти струва толкова.Ако за толкова си оценяваш майсторлъка :) добре :)
Rumen Iankov - специалист
Стефан написа:
plumber написа:
Да дойдеш в къщи да направиш водопровода. :lol:
Стефан - майстор
plumber написа:
За 80 лева не свалям инструмента от колата .Кви са тия 80 лева?Кое ти струва толкова.:)
lakosste написа:
но както казваш 80 лв даже няма да ти разреша да се снимаш с лепачката ми за ппр

Не се сещам някъде да съм писал, че се нуждая от вашата работа. :? Нещо много обидчиви ставате, когато някой посочи нормални цени. Но то всичко идва от глупостта на клиента. Вие не сте виновни. Ако зависеше от мен, щяхте още да си държите инструментите в калъфите, неупотребявани. Писна ми от алчни хора.
Spokoiniq - майстор
Като не те кефи цената викаш неволята, наемаш една лепачка и се НАУЧАВАШ.На който са му двете леви ръце в гъза и има кинти си плаща и не реве.Ебати спора - много било, малко било, криза имало!Кучето скача според тоягата-като има кой да го направи за 80 не е задължително да му го осере, просто може да е много гладен, че много врачанска конкуренция :lol:
За 80лв не че няма да си сваля инструмента,но ще помисля, че ми се подиграват.
Стефан - майстор
Браво на модератора, който ми изтри поста
plumber - специалист
Стефан написа:
plumber написа:
За 80 лева не свалям инструмента от колата .Кви са тия 80 лева?Кое ти струва толкова.:)
lakosste написа:
но както казваш 80 лв даже няма да ти разреша да се снимаш с лепачката ми за ппр

Не се сещам някъде да съм писал, че се нуждая от вашата работа. :? Нещо много обидчиви ставате, когато някой посочи нормални цени. Но то всичко идва от глупостта на клиента. Вие не сте виновни. Ако зависеше от мен, щяхте още да си държите инструментите в калъфите, неупотребявани. Писна ми от алчни хора.
Никой не се обижда.Нали си говорим :) Ама си мисля че наистина 80 лева е смешно.Айде и аз се изсилих с тия 500.ама поне 200 ще взема.Пак зависи колко е къртенето.И има пак много фактори.Би трябвало да знаеш преди да даваш такива лекомислени цифри :)
vidrata - специален-специалист
plumber написа:
Айде и аз се изсилих с тия 500.ама поне 200
А сега да видим кой подбива цените,като си казал 500 -500 .
Кво е това 200 :? .

Май ще се наказваме на Албата а???

Тема "цени за труд" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: