• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
silllveto - Майсторица
Браво майсторе :)
Обаче, шкафа ако не е ПВЦ (а ми прилича на МДФ) не трябва да се облива директно с вода.
Spokoiniq - майстор
Скромно и от сърце, браво :)
svetliopi44 - Чирак...
Аз се въздържах от коментар понеже си мисля че човека е любител ,но наистина цапаницата е голяма ... има и други забележки но понеже форума е направи си сам и човека си го е направил ще се въздържа от коментар
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Подът в банята ми е правен от майстор (дамуизсъхнатръцетедано) и изглежда също толкова неравен. Затова си мълча. Човекът си е спестил и Парите и Нервите.
dundurma - специалист
един съвет за бойлера -ако е нов ВЕДНАГА смени кабелите(вътре)със силиконови,защото горят(гаранция)
Теди - специалист
Time2Burn написа:
Снимка 26, 27 и 28 не говорят никак добре за "майстора" !
Такъв ужас досега не съм виждал...
Това щях да питам каква е тази свинщина :lol:
Един съвет колега върти пода на диагонал да не търси окото разминатите фуги със стенните плочки.
NRG7 - специалист
Не виждам за какво му търсите кусури на човека,след като сам си го е правил все пак тука е "Направи сам" не всеки може ,но опитът е важен. Пък и ние за кво сме нали да обменяме инфо,опит и да си помагаме.:evil:
asinka - специалист
Аааа, а вие видяхте ли какво е било, какво е станало?
Браво имаш от мен!
Сигурно в началото си бил втрещен, но си се справил!
vlad0 - специалист
Абе и Аз сам правих баня без даже да съм гледал преди това как се лепят плочки или се прави ВиК, ама такива свинщини не съм правил. Това не бива да се поощрява!
А относо пода - аз не го правих на диагонал, но фугата като тръгне от тавана от едната страна, минава през пода и до тавана от дугата страна върви без разминаване :wink:
NRG7 - специалист
Владо няма да е зле да покажеш,как си се справил любопитни сме да разберем. :?

П.п Минутки за реклама... :-D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Ремонт на баня в панелен апартамент (снимки)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: