Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
srceko74 - специалист
:2thumbs: а место за :computer:
panalov - специалист
Музиката е маняшка а плочките са жестоки .
Браво.

Само незнам като имаш разстройство и почне да звучи химна на България какво ще правиш :lol:
Dansaver - специалист
Как без вестници в най-интимното място бре?
Аз без книга или вестник не влизам от години!
Относно музиката половината е баладична останалата яко метал - много помага при запек :-D :-D :-D

Прикачен файл

047.JPG
А това е тавана
047.JPG (144.62 KиБ) Видяна 8152 пъти

Прикачен файл

046.JPG
Явно трябва да ви пусна повече снимки!
046.JPG (184.61 KиБ) Видяна 8152 пъти
Spokoiniq - майстор
Помещението само тоалетна ли е?
Dansaver - специалист
Приемам съвети за под мивката.
Трябва да го затворя с нещо подвижно, но не съм решил какво?

Мисля си за някакъв ПВЦ профил с матово стъкло по средата на панти.

Ако някой има забележки за теракота да знае, че с моя приятел /и от есента постоянен работник/ редим такова нещо за първи път!
Изчетох форума как се редят плочки и ......

Е не се оказа толкова просто, доста неща трябва да се обмислят хубаво, някои неща после ги видяхме, че могат и по-добре, но като цяло стана по-добре отколкото си го представях.

Прикачен файл

050.JPG
Искат някакви луди пари за шкафчета под мивка! Я малко гипскартон и плочки
050.JPG (164.74 KиБ) Видяна 8147 пъти
Dansaver - специалист
Има душ, но той е за резерв. Той даже не беше предвиден, но жената настоя и затова стана малко грозна батерията.
За три месеца само един път е използван.
sasooooooooo - "специалист"
Докато фугите са още чисти ги мини с "фуга-фикс" на три ръце.
Идеята ти за банята ми харесва. Кажи от къде ползваш 12 волта за музиката. От акумулатор или нещо друго? За под мивката бих ти предложил някаква завеска.
NRG7 - специалист
За мивката...сифона със сигурност ще е по-добре да е закрит така стои грозновато. А този плот в/у който е поставена ако се намери начин да се свали(премахне) ще е още по-добре макар, че ще е зор,а и ще има зян пък и при свършен факт... В краен случай гипскартон,или някакви плоскости няма да са ти излишни. Можеш да спретнеш нещо,както споменаваш по горе. Инъче,като цяло е шестица. :)
Dansaver - специалист
За бъдещи ентусиасти:
Мислих, мислих и се спрях на следния вариант:

Купих за 10 лв. старо РС, изтърбуших го и срязах предната половина за да мога да го вкарам в профилите така,че копчето за пускане да е на вън. Ако се вгледате долу под касетофона има една декоративна тапа за мивка с която съм запушил дупката към копчето /снимка 46/.

Захранването го занесох на един приятел да ми подвърже кабелите към букси за касетофон, че не съм много в час - още 10лв за буксите и го закачих като му оставих малка пролука в комина - да диша.
През комина пуснах и антенен кабел за да хващам повече станций, че в наше село почти няма.

Все пак е важно захранването да е кадърно и сравнително безшумно, има някой виещи на умряло. На това РС пишеше мейдин Джърмани!!!!! и след като затворихме картона не се чуваше /отдаввна не съм виждал такъв надпис на комп/, така, че копчето за пускане и спиране не го използвам -- стои си постоянно работещо.

Лошото е, че е погребано там и няма вадене, ако се сбъгяса ще слагам някакъв трансформатор /някои ден/

Зад лявата тонклона си оставих спирателен кран за казанчето, че на тези вградените вътре им нямам вяра /пак за подсигуровка със другото вградено казанче в банята пета година нямам проблем/.
anin - напреднал
Dansaver написа:
Приемам съвети за под мивката.
Трябва да го затворя с нещо подвижно, но не съм решил какво?

Мисля си за някакъв ПВЦ профил с матово стъкло по средата на панти.
За под мивката се сещам и за тези декоративни завеси/прегради (в подходящи цветове) от рода на това, но с по-дребни и гъсто разположени елементи

Изображение

Изображение

или като тук някакви метални Изображение[/img]

Тема "Човек и добре да живее .... ходи до тоалетна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: