• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Бай Член - специалист
Поздравления, чудесна е станала банята. :partyman:

Но сподели с нас, тоз майсторлък:
След като най-накрая се преборих с комшиите, и те оправиха теча,
че мнозина го имат проблема :roll:
Майостор Баце - напреднал
n_a, по дяволите логика! :lol:
сега естественно няма да получа всичките критики :datz: :datz: , но така предпочетох!
колко време ми отне? две седмици от отпуска, като имах над сто входящи обаждания на ден, затова работих ефективно чак след 18ч, минус 2-3 дни в търсенето на материали (стукокрит само в Практикер намерих), а Домко чаках два дни да доставят тапетите. :xplode:
Брадавици нямам и нали сам се сещаш, че няма начин да съм обвързана и да правя такъв ремонт сама :wink:
Прав си, Бай, това с комшиите беше най-сложното нещо, както и свалянето на парно /то тежи повече от мен, но го свалих и сега не знам какво да го правя/.
Не съм се карала, бях учтива и приветлива, всичко е дипломации:) Всеки ден ги питах какво са направили, искат ли помощ, да се обадя ли аз на хазяйката/те навсичкото отгоре наематели, социалнослаби и имат малко дете с недъг, така че ми малко неудобно да ги притискам/
solo5 - майстор
Майостор Баце написа:
Брадавици нямам и нали сам се сещаш, че няма начин да съм обвързана и да правя такъв ремонт сама :wink:
:-D

това парно, което си свалила да не е тази лира, която се вижда
ако е тя, защо си я свалила?
мисля, че таксата за нея се начислява винаги, независимо дали си я свалила или не
или трябва голямо убеждаване пред комшиите на общо събрание, за да поемат те разликата :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не бой се, след таз тема, ако и да не те обвържем, поне предложения ще валят.
Затуй те разпитвах. Обичам интензивно
solo, защото това голямото зелено нещо заема място, а и не ползвам парно от години. Де да можех да резна всичките тръби в апартамента!Първото че е грозно, второто апартамента е толкова топъл, че дори зимата прозореца леко отворен, трето - топлофикацията нагли обирджии. Така че в момента съм в търсене на решение как да скрия тези големи метални куки, на които беше закачено парното. Шкафче? не му е мястото там..нинам :? няма да бързам, най-вероятно идеята ще дойде без да съм я канила
n_a, олиииолии :lol: добре, ще го приема за комплимент - благодаря :tonqe: , но от собствения опит ти казвам интузиазма бързо се изпарява, трябва ми много железен меен, та да ме държи изкъсо, а аз не обичам някой да ме превъзхожда
По добре ми кажи с тази силиконова пяна да не сбърках, дето запълних луфта между тавана и панела? Нещо да не стане с времето?
Spokoiniq - майстор
Снимай към пода връзката
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Predstawa si nqмам какв а тази силиконова пяна.
Силикон не може да се боядисва, това ако ти е проблем. Щом е успяло да "хване", не знам какво може да се случи с напредване на времето.
emil_v r - майстор
Ако се раздвали работата с Н-А , обади се .
Над 50 съм , обичам пасивно - снимката е от днес , и
единствената в която не съм сниман с алкохол
Последна промяна от emil_v r на съб авг 22, 2009 8:25 pm, променено общо 1 път.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Антикризисна баня за 181,65 лв" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: