Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sasooooooooo - "специалист"
3х35Вт, влагоустойчиви >=IP45 + трафче 120Вт
vidrata - специален-специалист
Аз бих ти сложил 3 ама по 50W и траф Релко, самите луни са си по твой избор според мангите, крушки слагам филипс.Не знам ама все ми е тъмно :lol: .
solo5 - майстор
предвиди си поне 30% запас на трафа спрямо мощността на крушките
аз сложих 4 лунички, с по 35W крушки на 2 кръга с 2 трафа по 150W,
първоначално ги предвидих да са 4х50W крушки, ама стана много силно осветено и минах на 35W :roll:
chapara - майстор
Разхвърляй ги небрежно,една дизайнерка преди години поиска така да го направя ,стана убиец,но все пак бяха 5 бр. :wink:
solo5 - майстор
остави разстояние от стените поне 30см, защото иначе ще ти се получат светлосенки
при мен се получи малко такъв ефект :roll:
vidrata написа:
Соло , приятелю казах ти , че си вече майстор на баните нали????Овладял си матриала... :lol:
добре че dundurma ми намери майстор, който да направи банята, че още един като предния нямаше да издържа и можеше да ми се промени иначе благият характер :lol:
dundurma - специалист
преди да прочета отговорите(тъй като ме нямаше)купих следните неща с уговорка да ги сменя,ако има нещо-2 трафа релко- по 105 вата за 2 по 2 крушки по 50 вата и 1 траф релко 60вата за 1 крушка 50 вата. :? :? :? :?
solo5 - майстор
на 105W траф не става да сложиш 2х50W крушки
но пък си е идеален за 2х30W крушки и мисля че ще ти свърши работа
за 2х50W си предвиди 150W траф
dundurma - специалист
да пораздвижа темата с оплакване и въпрос.миналата година като правих банята в апартамента-плочки 1 качество испански-имаха корем и разлика в размера :x :x :x тази година банята в къщата-турски........същата работа :evil: :evil: :evil: ............ а пък са по 23лв.кв.м.
та на въпроса(не мога да го начертая,ако може някой да помогне) в едната ниша с размер 60 ширина и 25 дълбочина ще монтирам мивката(яд ме е че не я вградих) но тя има овална форма и в ъглите ще остане празно дъговидно място..........как да го затворя,за да не стане много грозно :?: :?: :?: :?:
svetliopi44 - Чирак...
Нещо такова ли пич...

Вградена с някакъв плот мисля че ще е по-добре ,ноо :?

Прикачен файл

untitled.JPG
untitled.JPG (24.83 KиБ) Видяна 4466 пъти
dundurma - специалист
да така да го запълня,ма да е по-евтино че мангизите свършиха

Тема "нова баня в 80 годишна къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: