• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ха, тази цена ме "гръмоудари":):)

вса пак ако
http://patlidganski.com/sifonikraenklient.html

май може и не толкоз скъпо:)

ама ако се стигне до разбиване и може да се сложи, ще сложа (тъкмо жената по-лесно ще приеме, ако се окаже че ще се появи още един цвят в банята:):) )
emil_v r - майстор
Пешо , ти прекалено мислиш и прекалено диагностицирваш .
90% теше на снадката м/у сифоня и тръбата понеже там има едни ръбчета или ако е чугун е ръждясал доста .
Пробвай с чук и секач , ако не стане вземи по- голям чук .
dobrev9111 - напреднал
И аз имах подобен проблем но съм в къща
Тръбата която минава през двора беше спукана на поне 4 места и в гаража имаше 10 см вода. Човек от ВиК ми каза да спра всички чешми и да си сложа ухото до първата чешма за да чуя дали не шуми , и така се оказа че шуми но слабо и все пак тръбата беше спукана.
@emil_vr ако е в моя обхват, го мисля малко и го почвам:)

обаче сега е извън моя обхват и ме засягат доста страничните ефекти (от типа банята да не може да се ползва, идеята за баня на гости се усложнява поради наличието на една пакостница:) )

та за това ми се иска да не стигна до момент от вида:
разбил съм де що може и :
1) не тече от там
2) тече от там, ама не мога да го оправя (и не мога да го възстановя до изходно положение)
Rumen Iankov - специалист
А нова или е стара банята. :?
панел, заварих я с плочки (може би са на около 5 години), най-вероятно под тях си има мозайката.

според съседите отдолу, преди плочките е течало при всяко ползване, след слагането на плочките престанало и после пак почнало?!
  • 1
  • 2

Тема "диагностика на теч" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: