Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
MASTER - специалист
Time2Burn написа:
Професионалистите работим без фуги.
:jump: :jump2: :hurra:

Що ли не мога да си представя какъв трябва да е човек, дето реди криви плочки на без фуга, и освен това се брои за професионалист.

Я вземи щракни нещо на КAI дето го работиш без фуги и го сложи тук, пък аз ще ти сложа някоя стрелкичка на снимките да ги заснемеш детайлите по от близо и ги сложи пак тук, да може повече хора да ти оценят професионализма. :lol:

Сега що съм сигурен че ще каже че не те интересува за какъв професионалист ще те броят тук. :-D
Time2Burn - специалист
Не МАстер, аз не лепя плочи на КАЙ. Не съм лепил техни от 2005 година, и дори тогава ги редих без фуга. Усещам личните нападки, предполагам донякъде са породени от завист, но все пак няма да водя война с никой, защото съм агресивен, проклет и отмъстителен. Не си ти човека който ще прави анализ на моята работа, камоли някой друг от форума. Гледай си ти твоята работа, аз ще си гледам моята, ти ако не можеш да наредиш една баня без фуги - аз мога...
Делян - специалист
За вас, майсторите, реденето и без фуги е лесно, но за един непрофесионалист като мен, и с 10мм фуга да реди пак ще я изкриви. Аз самия се нахвърлих на такива плочки Осака. Поне засега няма проблеми, но единия от цветовете (зеления) като че ли са ми набутали по-ниско качество и там срещам проблеми с криви плочки.
А това е с 3 мм фуга...

Прикачен файл

plochki.jpg
plochki.jpg (97.54 KиБ) Видяна 14941 пъти
Time2Burn - специалист
На пръв поглед вървят добре. Сериозна грешка е нивела който ползваш, ако с него си подвел първия ред виждам много ядове нататък.... И искам да питам че не виждам добре, с какво си подпрял първивия ред? Прилича ми на УД профил...?
Dream40 - помощник
Аз също ще постна снимки като наредим една част.Фугата с клечки за зъби ще я отделяме,та да да видим какво ще стане.Ще бъдете свидетели на творението което ще стане.да се надяваме че КАИ са си оправили качеството,6 кашончета са едно върху друго и за сега няма проблемс долните плочки.
Теди - специалист
vidrata написа:
Ето бе пич КАЙ с 2 мм фуга.Кво не му хареса?
А тва за хигиената са глупости.замърсяват се от мързеливи стопани , а не от фугата.Те мазнините и сапуна полепват и по гланца и ако не се поддържа става мазало.
И дай сега да седим през ден в банята с парцала за да я бършем да не съм я правил, че да я лижа я. Ебал съм го мухъла.
Dream40 - помощник
Eто го началото!!!
Изображение
Сори за качеството ама толкова може телефона ми при светлина постигната от две 200 ватови лампи.Малко май съм се издънил при тръбопровода и сега ме боде в очите тази батерия за душа,че двете плочки не се събират на средата и,както е при батерията за умивалника.Ама то за това водопроводчика трябва да разбира от фаянсаджийство хахаха.Гледайте за кусури и казвайте,та да има още какво да ме боде хихих.И предложения приемам.

:roll:
emil_v r - майстор
Хубаво е , купи си кръстчета , и е по- лесно .
Става същото .
Крайните леви и десни плочки също не са еднакви.
Dream40 - помощник
emil_v r написа:
Хубаво е , купи си кръстчета , и е по- лесно .
Става същото .
Крайните леви и десни плочки също не са еднакви.
Знам,но няма толкова малки къдетотърсих.Клечките за зъби са около милиметър и нещо а най-малките кръстчета са по два милимерта.А не искам чак такава голяма фуга.
Крайните плочки няма как да са еднакви,защото ще ми се обърка сметката за смесителя на умивалника да е в средата.
Делян - специалист
Time2Burn написа:
На пръв поглед вървят добре. Сериозна грешка е нивела който ползваш, ако с него си подвел първия ред виждам много ядове нататък.... И искам да питам че не виждам добре, с какво си подпрял първивия ред? Прилича ми на УД профил...?
Да, използвах УД-тата от тавана. Грешка ли е? Просто дървените мастари, които имах ми трябваха за реденето, а не ми се даваха още пари за нови мастари. А иначе подвеждането го направих с лазерен нивел. Като направих сравнението, това "китайче" наистина лъже :?
Dream40, в Бриколажа във Варна съм виждал кръстчета по 1 мм. Но не знам ти откъде си.

Тема "Баня "Осака"-синя.Любителско изпълнение :)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: