Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sasooooooooo - "специалист"
И следващия въпрос - трябва ли тоалетната чиния да е нивелирана или да следва наклона на банята?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
sasooooooooo написа:
И следващия въпрос - трябва ли тоалетната чиния да е нивелирана или да следва наклона на банята?
Зависи колко е наклона.
Shark - специалист
Да разбирам ли, че санитарен силикон се слага само за да затвори фугата за красота и да не прониква вода под чинията, не толкова за здравина? Честно казано не ми се дупчи пода и затова търся алтернативни решения.
За сега вариантите са със полиуретаново лепило или санитарен силикон.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Shark написа:
Да разбирам ли, че санитарен силикон се слага само за ......
Чета темата и се убеждавам, че може да се монтира само със силикон. Обясни ми как се убеди в обратното, за да не направя голяма грешка утре. Моля
Shark - специалист
Не съм се убедил!

Разбрах от колегата писал по горе, че с полиуретаново лепило става здраво, но не разбрах дали може да се оформя както санитарния силикон. По горе писаха, че нямат проблем само със санитарен силикон, но да кажат и хора, с повече опит. Не ми се рискува.
jakuzi - специалист
Shark написа:
Не съм се убедил!

Разбрах от колегата писал по горе, че с полиуретаново лепило става здраво, но не разбрах дали може да се оформя както санитарния силикон. По горе писаха, че нямат проблем само със санитарен силикон, но да кажат и хора, с повече опит. Не ми се рискува.
Лепи си моноблока и ако нямаш гости от "едрогабаритни" приятели/ки които да лудуват в WC-то няма да имаш ядове.Може силикон или лепило.
Предполагам че обекта ти ще го приемаш при актуване. :-D

Е не съм монтирвал 300 моноблока,но у дома и аз не исках да дупча и от 2 лета не е мръднал моноблока.(Също е тежък от сериите на Рока).
vidrata - специален-специалист
Мииииииии и аз май не съм много за вярване ама ето малко ЛЕПЕНИ не са мръднали.

Прикачен файл

лепен2.jpg
лепен2.jpg (65.62 KиБ) Видяна 9070 пъти

Прикачен файл

лепен1.jpg
лепен1.jpg (66.08 KиБ) Видяна 9070 пъти

Прикачен файл

лепен.jpg
лепен.jpg (34.43 KиБ) Видяна 9070 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Аз подозирах че може само с лепило, а сега спокойно няма да пробивам. Че отдолу си е на късмет плетеницата.
Пък, ако го разместят, ще го мислим.
mitaka_vk - специалист
Ееее плетеница от тръби. Основно правило при слагане на ВиК мрежа никога не слагай тръби където има вероятност да се дупчи. За пръв път чувам някъде където ще се монтира седало да се поставят тръби под него.
Дупни си внимателно плочките, сложи си дюбелчетата и крепежите и си сложи моноблока, след това силиконче/санитарно/ и никакви проблеми. С лепене се получава НО до кога???
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
mitaka_vk написа:
Ееее плетеница от тръби. Основно правило при слагане на ВиК мрежа никога не слагай тръби където има вероятност да се дупчи. За пръв път чувам някъде където ще се монтира седало да се поставят тръби под него.
Дупни си внимателно плочките, сложи си дюбелчетата и крепежите и си сложи моноблока, след това силиконче/санитарно/ и никакви проблеми. С лепене се получава НО до кога???
Не те познавам. Обоснови се.

Тема "Монтаж на таолетна (моноблок)" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: