Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
dundurma - специалист
сола 180 написа:
И какво правиш тогава тея 3-4 см които остават като процеп от разликата в ъглите?????
Нали се сещаш коритото е 90 гр , а стената 100 ?????
сола..с риск да те обидя,но явно нямаш душкабина.кабините нямат нужда да прилепят плътно до стената.за справка виж в темата моята баня.а че самата кабина е простотия и селска гъзария е ясно
jekasus - майстор
Тогава лошо :lol: особенно за открити душ-кабини. При закрити само лайсни спасяват положение. В моя практика чак такива отклонения не съм виждал. При почване на баня винаги питам какво и къде ще слагат и ъгъла на мястото на душ-кабина го правя на 90 гр..
сола 180 - специалист
Дундурма защо си мислиш, че не съм ти виждал кабината, или пък , че не съм слагал кабини.
Не , че не става ама въпроса е дали е хубаво.Ти как би предпочел да е плътно или да има процеп 3-4см който да се пълни с всякакви помии.

И си прав , че нямам кабина и никога няма да си монтирам.

jekasus ако си монтирал само кабината няма кво да се направи, ама ако преди това си правил и банята...........тежко ти ако съм ти клиент.

Приключвам спора.Чао и лека.

Ааааааааааа дойде на мойта. :-D :-D
dundurma - специалист
наистина това са най=тъпо изхарчените ми 2 бона,ама..............поне да бях си купил БАХУР И ИМАМБАЯЛДЪ :lol: :lol: :lol: :lol:
jekasus - майстор
И на мен е тежко ,когато банята е на трапец или ромб.
П.П. - и аз нямам душ-кабина и няма да си сложа. Но от всички монтирани ми хареса 120х80 (височина забравих) .
te_dda - специалист
вие напарво ще ме откажете:))))).... банята ми определено е много малка, една по-голяма душ кабина ( щото 90/90 опреедлено няма да взема - много е малка и няма да е комфортна за мъжкото тяло, което е доста едро:) ) ще заеме половината баня, но така или иначе и така е в момента...с нещо като душ кабина, но в права линия, която загражда половината пространство....ама ако не може да се долепи плътно до стената не бих го предпочела като вариант, защото няма да има как да се чисти, или знам ли :? , ако от двете страни нещо се затвори с някакви лайсни :?: :? ...другия вариант е сами да направим по поръчка, но да е отворена....а трябва ли тея душкабини да се свързват по някакъв начин с вентилациооната шахта ? ( която при мен е в другия край на банята )?? "
а по принцип така спонтанно реших, че искам такова нещо, защото харесах случайно в практикер май-беше ( или в бриколаж, не си спомням) една по-голяма, като елипсовидна, т,=.е взизаш в кабината, и има едно правостоящо място първо и тогава мястото под душа...т. е не е толкова тясно...и беше черна като дарт вейдър :) :) мноо готино...беше към 1500 лв...
dundurma - специалист
те да,душкабината не е лошо нещо-напротив.мисълта ми беше,че по-добрият вариант е да ти изградят корито и да сложиш параван-излиза по-евтино.а колкото до чистенето....кабината остава висяща върху крачета за регулиране и както бях писал,аз оставих на скрито място в банята един извод за маркуч.пускаш водата и чистиш на всякъде,а самата кабина чистим с ЦИЛИТ.
http://www.polylux-bg.com/shop/view_pro ... 00x100x218
тази е моята и преди 2 години струваше 1650лв-без доставка и монтаж.
китайче си е,ама по-хубавите
преди вземаха 200 лв.за монтаж,но повярвал,че дори и ръкогъз :-D :-D като мен може да я сглоби
te_dda - специалист
да,подобна черна искам, но двойна или поне малко по-голяма, ако мога да я събера..

е, аз в малката ми баничка имам мивка, която ще е по1ти залепена за душ кабината, и на която винаги мога да монтирам маркуч, който иначе да държа на друго място...лакомя се за голяма, ама трябва да седна да видя размерите на банята щото ако ме питаш и понятие нямам... :) :) а връзва ли се нещо към вентилация, или ??

и на тоя въпрос никой не ми отговори, ти какво ще кажеш?
иам ли някакви особености при полагането на плоките преди това, съответно трябва ли да е купена предварително, ако е необходимо да са точни местата на канал и кранове.,ток..темподобни подробности ме интересуват Wink ..мерси
а иначе и аз съм от твойта баровска класа : мъжа ми има сервиз и се занимава с коли, аз съм анестезиологична акушерка и работя за хоби :lol: :lol:
dundurma - специалист
значи не се връзва за вентилация(но ако искаш може ,но е излишно).по принцип ВиК не се вижда като си с кабина,но така направете изводите ,че ако решиш да я махнеш,да си сложиш душ и да стои красиво.маркучите и кабелите са достатъчно дълги.аз съм 185см. и 120 кг и кабината ми е напълно достатъчно голяма.даже жената искаше веднъж............................ама аз и казах,че вече не сме гаджета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
solo5 - майстор
dundurma написа:
аз съм 185см. и 120 кг и кабината ми е напълно достатъчно голяма.даже жената искаше веднъж............................ама аз и казах,че вече не сме гаджета :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
хахахахаха, не даде на жената ли :lol:

Тема "монтиране на душ кабина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: