Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
сола 180 - специалист
Радвам се на ентусиастите ама не се прави така.Окраичващия профил не е такъв.
Хващате профила направо с рапиди за ГК във фугите на плочките ,едно CD в средата (ако няма да пречи на лунички и др. ) и готово.
Абе ето снимка.

Прикачен файл

таван.jpg
таван.jpg (67.29 KиБ) Видяна 28252 пъти
te_dda - специалист
добра идея за таван...аз все още не съм измислила нашия как да го оформя изобщо :? :? ..и тук идва на ред въпроса каква е горе-долу цената и най-вече - има ли достатъно варианти за цветове?.и има ли ги в практикер или бриколаж ?
te_dda - специалист
sasooooooooo написа:
Браво за темичката, много е полезна.
Обаче, ако някой иска да си вгражда лунички, трябва да се остави разстояние до тавана 12-15см.
а луничките по-специални ли са за баня или могат да се използват всички видове...? т.е като говорим за осветление в баня има ли нещо по-специфино заради влагата?
sasooooooooo - "специалист"
ДА, има влагозащитени за баня, "обикновените" не се препоръчват.
сола 180 - специалист
Нищо подобно .Слагай спокойно каквито ти харесат, ако стане нещо аз ще отговарям.
Сериозно слагал съм и двата вида нямаш грижи.
te_dda - специалист
сола 180 написа:
Нищо подобно .Слагай спокойно каквито ти харесат, ако стане нещо аз ще отговарям.
Сериозно слагал съм и двата вида нямаш грижи.

това вече ми хареса :lol: :lol:

а какво ще кажете за самите лунички , т.е разликата в трансформаторите и цените им...скоро като разбрах на една приятелка в хола 30-те лунички колко струват и ми падна ченето :shock: :-D :-D ..тя ми обясняваше,че имало голяма разлика и в цената и в каччеството и при евтините трансформатори горяли лесно крушките.....има ли такова нещо??
сола 180 - специалист
Аз монтирам само трафове Релко и крушки Филипс, до сега няма изгорели.....трафове де .А за крушките не зная, едва ли биха ми се обадили клиенти , че им е изгоряла крушката.
Делян - специалист
За моята баня купих луни, които по думите на продавачката бяха подходящи за баня, но като ги разгледах по нищо не се различаваха от другите, обикновените, които в другите магазини ми обясняваха, че не били подходящи за баня. В крайна сметка купих такива, каквито ми харесаха, а за да си "вържа гащите" между цокъла на луната и самата крушка сложих гумен о-пръстен (от лагер-помпата на Опел Астра G :lol: ), който уплътни и без това съществуващия луфт между крушката и зегера. Ако няма да помогне, поня няма и да попречи...

Прикачен файл

luni.jpg
трафа с една от крушките - 3лв парчето (тази вдясно, онази отляво е от 40ст парчето ;)
luni.jpg (158.27 KиБ) Видяна 25895 пъти
sasooooooooo - "специалист"
сола 180 написа:
:warn:

Да не се отметнеш.

Тема "Изграждане на таван с PVC панели в баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: