Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kotanka - помощник
Според мен не е много удачно душа да е срещу вратата, особено при такава малка баня. Наводнения лесно стават.
Или може да се затвори при този вариант с една огледална параванка, ама ще стане още по малко помещението
Най удачния вариан за мен е този на Румен Янков.
chapara - майстор
livia написа:
Варианта на Силвето ни допада, тук съм чела и за завъртане на тоал. чиния - виждала съм го предлагано от един потребител - marabura. Даже мивката в ъгъла. Но какво става с мръсния канал, аз не знам как да го начертая /забравих предварително да го посоча/- той е в правоъгълника, в края на тези 460, откъм късата страна 1280. Възможно ли е да се измести вече.
Моя се дублира с този на Силвето,но с поставяне на душкабина,а канала може да се извърти и определено ще трябва конзола.
zmeios - специалист
Каквото и да решите да правите, послушайте Ники за завеската. В тая площ, ако ще и от пода да извира водата на душа :) :) все ще има пръски навсякъде. Вратата ще изгние за нула време и трябва да се предпази задължително.

Другият вариант е с кабина, разбира се, ама... Много малко място бе!
livia - помощник
Чапара, така е, почти еднакви сте със Силвето и горе долу май така ще е. Конзолна т.чиния много ми харесва, но мъж ми не дава и дума да се издума - няма им вяра. Все казва, че не може да се отпусне, страх го е да не се счупи, а пък е около70кг. Мисля си, дали ако сложим под ъгъл моноблока, някак дали ще се вмести и едно параванче за отделяне на душа. И последно възможно ли е изместване на канала? Кооперацията е все още необитаема и тръбите са изградени зад итонг, но предполагам е лесно да се бутнат и се преправи канала, дали? Ох, дано не казвам голяма глупост
sasooooooooo - "специалист"
На мен пък ми допада на Rumen Iankov, но душа да е на стената с вратата
Rumen Iankov - специалист
Вариянта на Силвето няма как да стане,защото не забравяйте,че освен мръсния канал от ф110 в правоъгълника минават тръбите и отдушника на банята.И ако мръсния канал от ф110 трябва да се мести става много сложно и ще трябва да се увеличи правоъгълника.Но пак трябва да се каже къде точно са тръбите и тяхното разположение.
Rumen Iankov - специалист
Ето това е баня и тоалетна на едно,но още не е сложена тоалетната чиния.

Прикачен файл

DSC00698.JPG
DSC00698.JPG (41.3 KиБ) Видяна 7204 пъти

Прикачен файл

DSC00699.JPG
DSC00699.JPG (28.31 KиБ) Видяна 7204 пъти

Прикачен файл

DSC00700.JPG
DSC00700.JPG (24.85 KиБ) Видяна 7204 пъти

Прикачен файл

DSC00701.JPG
DSC00701.JPG (38.04 KиБ) Видяна 7204 пъти
chapara - майстор
livia написа:
Чапара, така е, почти еднакви сте със Силвето и горе долу май така ще е. Конзолна т.чиния много ми харесва, но мъж ми не дава и дума да се издума - няма им вяра. Все казва, че не може да се отпусне, страх го е да не се счупи, а пък е около70кг. Мисля си, дали ако сложим под ъгъл моноблока, някак дали ще се вмести и едно параванче за отделяне на душа. И последно възможно ли е изместване на канала? Кооперацията е все още необитаема и тръбите са изградени зад итонг, но предполагам е лесно да се бутнат и се преправи канала, дали? Ох, дано не казвам голяма глупост
:lol: :lol: :lol: Няма проблем ,само дет може да забоде нос докат седи на чинията,майтапа на страна,взимате "Грое",анкерирате по устав и никога няма да се случи това от което се притеснява :wink:
mitaka_vk - специалист
Всяка една конзолна тоалетна си е изчислена до определени килограми. Казанчетата за вграждане може да се захванат за пода и тавана, а ако се притеснява от от тоалетната чиния може да се сложи и такава дето стъпва на пода пак за вградено казанче, но мисля че беше по скъпо.
От висината на моите килограми /над 100/ при сядане на такава чиния все още съм жив, и чинията също така че няма страшно :-D
livia - помощник
По варианта на Румен Янков- и по него мисля, тогава бих сложила душа не в средата на стената, а по към вратата, то тогава и душ-кабина веднага вдясно мога да сложа. А дали ще е добре тогава и мивката да е на дългата стена, вляво на вратата

Тема "Малка баня- разпределние" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: