Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
xepa - помощник
Крум не съм изобщо съгласна с теб може в една голяма част от магазините да е така но не и в тези с който аз имам контакт.В момента се занимавам с това и винаги се предлага ан клиета най -добрия вариант макар и се обсъжада дори и да не го предлага магазине се намира да да може да закупи всичко на веднъж а не да се мота :)
chenks - специалист
крум написа:
При това разположение като се къпеш, ще ти се мокри цялата баня.
А и с тая мивка срещу душа... ................
Круме, кефиш брат.
Виждам съвсем професионален поглед от теб. Спомням си епопеята на твоята баня, явно си е струвало.
крум - специалист
Малко офф-топик.
Тя тая епопея колко бири и колко ровене отне... С годеницата ми 1 месец само стояхме и чертаехме по цяла вечер идеи и пийвахме бирички в близката кръчма. Прекрасен месец.
И с колко безумни продавачи се срещнахме... Това било дизайнерско, онова, дето си го мислим, не съществува, а другото, видиш ли, за какво ни е - нали те го нямали в техния магазин. Значи е излишно.
Хера, за това е такова отрицателно мнението ми за магазините и обслужването в тях. Надявам се наистина да има и изключения. За жалост единственото такова ние намерихме в лицето на стринката на годеницата ми, които по случайност имат магазин за баня в Стара Загора. Благодарение на тях и на желанието им да се ровят и търсят информация и доставчици, всичко, което беше в главите ни, малко по малко става реалност. И то на нормални цени.

П.С.
Следва втора част на нашата баня в най-скоро време (може би в началото на другия месец).
Тази вечер за пръв път от 1 месец насам пак спахме там - бях забравил колко хубаво човек се наспива в Лозен, въпреки строителната обстановка. Така че се чувствам силно мотивиран.
Emerald - модератор
Круме, в Лозен ли е новата къща? :roll: И аз искам там...да ми запазиш едно местенце по съседство! :-D
masteradmin - майстор
побързай, че нещо нещата поскъпват
SHL - специалист
Работата не е свързана с голямо преработване на банята. Не знам дали ще ви хареса. Предполагам че вратата се отваря на вътре към стената.Сифона на банята е изместен под мивката за по добра естетика. Преработката на чертежа е съобрзена с размерите на банята.
Над мивката също има огледало. От ляво на душ-кабината могат да се сложат закачалки за хавлии да кажем...

Прикачен файл

prerabotka SHL.jpg
prerabotka SHL.jpg (72.89 KиБ) Видяна 4353 пъти
Emerald - модератор
Нее, така няма да стане. Тази схема е абсурдна.
SHL - специалист
Emerald написа:
Нее, така няма да стане. Тази схема е абсурдна.
Това е само предложение. Все пак практически е най-изпълнимо имайки предвид размерите на банята. Дай и твойта идея да видим :?
Emerald - модератор
Да дам, ама нямам нужните данни...Каква е височината на този прозорец от пода? Колко е широк? Може ли да бъде изметстван (в блок ли е, в къща ли...)? По колко разстояние остава от двете му страни?
Това е най-важното в случая, т.к. прозореца е на важно стратегическо място и може да пречи. :?
Emerald - модератор
Ето ти една душ-кабина с прозорец в нея. Мисля че при желание твоята би могла да се впише в този модел.

Изображение

Тема "Дайте идея !" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: