Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
funlive - специалист
Схванах хватката. Имам 2 варианта:
1. Имам двоен ключ и две лампи в банята. Ще ги свържа заедно и ще използвам освододния втори ключ за вентилатора.
пс: наистина имам прекарани два кръга в баня 2х2, но кабелите за всяка лампа са по съвсем различен маршрут, защото са на срещуположни страни.
2. Слагам си нов бутонен ключ до другия за лампите и си го правя само за вентлатора. Това което исках.
Остава да пусна 3 жици от ключа до вентилатора и съм готов :)

Благодаря ви много! Супер сте!
navi74 - напреднал
аве, нямаше ли, такива вентилатори който се изключваха сами след определен период от време
solo5 - майстор
има :roll:
даже има и с датчик за влага :-D
funlive - специалист
Има. Всичко има. Само дето явно не четете КОНКРЕТНИЯ въпрос.

Проблемът е решен. Пак благодаря за помощта!

ПС:solo5, коридорчето ми става почти като твоето. Мерси и за всички други отговори до сега.
solo5 - майстор
funlive написа:
ПС:solo5, коридорчето ми става почти като твоето
дай да го видим :roll:
funlive - специалист
Поради причини известни на всички българи, ремонтът върви по малко от заплата на заплата и така ако продължава кой знае кога ще е краят. По мой план ми се иска да е краят на следващата година (24 месеца общо) като се има предвид, че и мебелите ще правя сам.

Правя снимки и ще ви ги покажа, но нека стигна на някъкав по напреднал етап. Иначе ще има снимка-две на месец
solo5 - майстор
и моят върви по тази схема
на 14.03 се навършиха 4 години :-D

P.S. мислех да изпълня петилетката за 4 години, ама нещо изоставам :lachtot:
funlive - специалист
Благодаря, но вече е изпълнено. По същата схема, но на самостоятелен бутонен ключ без да е вързан с осветлението.
nikel - специалист
От 20 г. вентилатара ми е със стърбищен автомат.Бутона го монтирах на тоалетното казанче.При пускането на водата тръгва и вентилатора.

Тема "самоизключващ се вентилатор - как?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: