Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
сола 180 - специалист
Ами смея се защото като видите една реклама по ТВ , че като се хванете за нея.............

Ами има си лепила за огледала.Ето....примерно има идруги......

Тоя момент като изсъхне и стане като камък..........

http://www.selena.bg/cms/?__page_id=1845
dundurma - специалист
сола 180 написа:
Ами смея се защото като видите една реклама по ТВ , че като се хванете за нея.............

Ами има си лепила за огледала.Ето....примерно има идруги......

Тоя момент като изсъхне и стане като камък..........

http://www.selena.bg/cms/?__page_id=1845
точно това лепило си купих и.................... :x :x :x не става.
evdoki - специалист
Ама кажи защо не става? Не държи ли? Твърдо ли е? Течно ли е? Свлича ли?...
solo5 - майстор
сола 180 написа:
Дундурма ,а кво лепи с него ???Банята ти е готова от близо 2 години и ти я прави майстор, да не ни будалкаш нещо :? :? :? .
Той прави 2 бани в 2 различни къщи.
сола 180 написа:
Пичове, ползвайте си квото щете ама поне не пускайте теми да питате като предварително сте решили кво да правите.
Да ти дам и аз един съвет: Като не ти е интересна някоя тема можеш спокойно да я пропускаш :-D
chapara - майстор
Днеска се разходих до Пловдив,за разнообразие влезнах в Бриколажа.Ми на щанда с огледалата ,хората си бяха подредили неутралния силикон,сори че не го снимах,ма тел. ми беше в колата.
perko - специалист
С двойнозалепваща лепенка за огледала на Теса. Става за около 10 секунди цялата разправия, но ролката струва 10 кинта и стига за едно и половина огледала.
Със силикон се оптитвах преди - огледалото се свлича в началото и трябва да е закрепено някакси а и след 6 месеца където беше силикона емайла потъмня.
solo5 - майстор
perko написа:
С двойнозалепваща лепенка за огледала на Теса. Става за около 10 секунди цялата разправия, но ролката струва 10 кинта и стига за едно и половина огледала.
10 лв е нормална цена. Дай малко повече инфо за тази ролка :?

perko написа:
Със силикон се оптитвах преди - огледалото се свлича в началото и трябва да е закрепено някакси а и след 6 месеца където беше силикона емайла потъмня.
Може би е трябвало да вземеш неутрален силикон. При него трябва да се укрепи огледалото докато стегне силикона.
pavkatay - майстор
сола 180 написа:
Дундурма ,а кво лепи с него ???Банята ти е готова от близо 2 години и ти я прави майстор, да не ни будалкаш нещо :? :? :? .

Пичове, ползвайте си квото щете ама поне не пускайте теми да питате като предварително сте решили кво да правите.

Успех.
мога да кажа, че соло5 е най-примерния потребител в този форум(според мен). пуска строго профилирани и 'премерени' теми , които винаги предизвикват дискусия па било то и 'министърски ' теми от сорта на тази
http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight= :-D .
не го защитавам , просто е подреден , праволинеен и принципен човек, което качество на мен отчасти ми липсва и го ценя у другите :)

Тема "Как се познава кое огледало е за баня?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: