• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:23 am, променено общо 1 път.
niki_sap - специалист
Без да съм специалист знам, че фугиращата смес може да се мие с оцет (става дума за изцапани плочки), предполагам ще помогне и при свалянето на самата фуга.
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:23 am, променено общо 1 път.
ivelian - напреднал
Благодаря PLOCHKATABG като гледам в тоя форум дане си само ти? Тук таме мненния дава и някой друг колега .. за което благодаря. Ма останалите не са много активни.. как да е ?

:?: абе то моите фуги маи не са мноо гладки :? така като се замисля .... аз доста натисках на фугина и съм го поообрал пък и малко се надцених като го слагах и почна да ми засъхва тука таме та стана един ръбат на места ... направо си ммисля за някав начин да го саборя и да префугирам. :? :?
PLOCHKATABG - специалист
[quote
Последна промяна от PLOCHKATABG на съб юни 05, 2010 2:24 am, променено общо 1 път.
niki_sap - специалист
Аз нямам предвид, че оцета разяжда фугата за секунди :) Просто спорелям от личен, непрофесионален опит как съм си мил плочките в банята след като майтора не беше изчистил добре цимента - мих примерно 3 месеца по-късно. Парцал, вода и оцет и много търкане - пада белия цимент от плочката. Нямам представа дали ще свъши работа за самата фуга - но ако ще се търка така или иначе, може и да помогне. Не знам.
IJAN - специалист
Фугата перфектно се чисти с обезмаслител Меглио.
PLOCHKATABG - специалист
IJAN написа:
Фугата перфектно се чисти с обезмаслител Меглио.
Меглиото е действително уникален препарат, но както ти сам казваш е обезмаслител, не и киселина, която да реагира с основа .
  • 1
  • 2

Тема "Проблем ! с моята баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: