Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
sasooooooooo - "специалист"
Със зелени букви пише. Да ги снимам ама няма да видиш нищо :?
spokoen - специалист
Ако имаш време и желание снимай! Много ми е интересно!!!
:arrow:
"След всяка интервенция от ваша страна във вътрешноста на казанчето, касаещо механизъма е нужно:
:arrow: Да проверите дали двата поплавъка/ зеления 3-литров, сивия 6-литров/ са правилно прикрепени към техните рамена.
:arrow: /1и2/ Да проверите дали показанията на цифровия указател на ниво на двустепенния плакнещ механизъм съвпада със синергичния нему точков такъв.
:arrow: /3/ Да проверите нивото на вода в тоалетното казанче и да го повишите или намалите, така както е показано на снимката. Завъртайки по посоката на часовниковата стрелка ние повишаваме нивото на водата.
:arrow: /4/ За да установите нивото на поплавъка така, че той да бъде 3-литра, движим застопоряващият го палец нагоре или надолу, както е показано на снимката"

Написах го с малки съкращения.
Успех

Прикачен файл

kazanche 003_resize.jpg
kazanche 003_resize.jpg (143.63 KиБ) Видяна 12534 пъти

Прикачен файл

kazanche 002_resize.jpg
kazanche 002_resize.jpg (112.61 KиБ) Видяна 12534 пъти

Прикачен файл

kazanche 001_resize.jpg
kazanche 001_resize.jpg (92.68 KиБ) Видяна 12534 пъти
Последна промяна от sasooooooooo на пон юли 12, 2010 8:43 pm, променено общо 2 пъти.
spokoen - специалист
Благодаря ти много!
Ще потърся в нета за да го сваля и да го чета!
Иначе и моя е с 2 поплавъка, но дали пуска малко и много вода не се знае :)
Последна промяна от spokoen на пон юли 12, 2010 8:42 pm, променено общо 1 път.
Е аз, ако имах нямаше да се хабя да пиша. Виж по-горе съм добавил текст.
vesel - специалист
Може би е късно, но да кажа. Аз съм с моноблок Корона и при натискане на 1/2 си потъва само тази половинка. Ако имате проблеми търсете оторизираните сервизи, а не магазина от който е купен блока. В сервизите си разбират от работата :-D
spokoen - специалист
Не е късно. Не знам с какво се занимаваш, но имаш ли представа защо на всички нови Корони по магазините не се натиска половината?
chapara - майстор
Той бутона потъва целия,но крачетата на всеки отдолу натиска различни неща,и водата е в различни количества.Така е конструиран ,ако се загледате ,че не може всеки да потъва сам за себе си :cool: И искам да споделя ,че купувайки неща на "Видима",няма нужда да правите допълнителни настройки и да побългарявате,за сетен път го казвам :-D
Нямаше да е лошо, ако авторът на темата беше отделил минутка от времето си за да сподели резултата от нашите насоки :?
vesel - специалист
spokoen написа:
... имаш ли представа защо на всички нови Корони по магазините не се натиска половината?
Хм, явно са променили механизма.
Ето няколко снимки, специално за темата :)
Изображение

Натиснат бутон 1/2
Изображение

Натиснат бутон цяло
Изображение

Ей тук се вижда, че при 1/2 се мести само сърцевината на пластмасовия цилиндър
Изображение

Тема "Въпрос относно моноблок Vidima." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: