Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Боксов мач ли ще има в банята :? :-D :lol:
mladkal - майстор
Не бе, Божидаре!
Ще се заиграват с жената, а и нали все пак е баня- хлъзгаво е!
Превенция! :lol:
solo5 - майстор
Днес измислих още един вариант: :roll:
Мислех си да залепя 2 броя огледала (x4mm) за влагоустойчив гипсокартон (12mm).
Отвора на алуминиевата врата е 20mm (=4+4+12)
Остава да си кажете мнението дали този вариант става :?
Последна промяна от solo5 на пет юли 23, 2010 8:22 pm, променено общо 1 път.
sspoko - специалист
Представлява пластмаса около два мм. върху която е нанесен огледалния слои няма нищо общо с фолио ако не знаеш че е пластмаса няма да разбереш разликата с другото. купувал съм преди двегодини и половина и не мога да кажа актуална цена взех го от един склад за поликарбонатни плоскости в Ботевград мисля че са дистрибутори на "Бестимекс" .
solo5 - майстор
Трябва да погледна във Васкони в Бургас
Но май ще си остана на класическото огледало
pavkatay - майстор
8180 написа:
Бих предложил да облепите отзад огледалото с някакво самозалепващо фолио - няма а се посипят парчета при авария.
Точно това съм правил на еденично огледало и се канех да напиша, че ако се направи преди изработката на пакета ще предпази разпиляване на парчета при счупване, но колегата ме е изпреварил :) :prost:
solo5 - майстор
и това е вариант, но ако се залепи фолио на задната страна трябва да се остави около 1cm необлепено иначе няма да може да се изработи стъклопакета :?
... ама аз пак да попитам за сандвич от огледало-влагоустойчив гипсокартон-огледало :? какво мислите? :roll:
pavkatay - майстор
solo5 написа:
и това е вариант, но ако се залепи фолио на задната страна трябва да се остави около 1cm необлепено иначе няма да може да се изработи стъклопакета :?
... ама аз пак да попитам за сандвич от огледало-влагоустойчив гипсокартон-огледало :? какво мислите? :roll:
-1
chapara - майстор
-1,тежко ,а и с много неизвестни :cool:
solo5 - майстор
и аз мислех, че е тежко, но може да се окаже по-леко от стъклопакет :?
а за здравината, не е ли добре? :?

Тема "Въпрос относно огледала за врата на баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: