Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
naB4o - специалист
+1 за осака, аз имам и фриз между долен черен ред и горен бял/бежов
shadowman - майстор
Банята...

Прикачен файл

DSCF0070.jpg
DSCF0070.jpg (57.88 KиБ) Видяна 8122 пъти

Прикачен файл

DSCF0071.jpg
DSCF0071.jpg (64.81 KиБ) Видяна 8122 пъти
Последна промяна от shadowman на пет окт 22, 2010 8:18 pm, променено общо 1 път.
shadowman - майстор
Ето и банята почти готова, остана само моята работа да направя шкафове и мивка ама ще е когато има време. Фаянса е от новата серия на KAI Аруба, лепихме с Ceresit, казанчето е на Fayans и е от серията Neo, душа е от Практикер а бойлера е Edesa. Стана работата само където неможахме да намерим точните лайстни, тия са малко по-големи и настърчат малко (ама ще гледам да го преживея), вече се използва по предазначение. Другити което не ми хареса е фугина, бежовия е на Ceresit и бива ама кафявия е на Weber и на мострата си бе тъмен а на място като изсъхна и изсветля.

Прикачен файл

DSCF0066.jpg
DSCF0066.jpg (71.6 KиБ) Видяна 8123 пъти

Прикачен файл

DSCF0065.jpg
DSCF0065.jpg (69.96 KиБ) Видяна 8123 пъти

Прикачен файл

DSCF0067.jpg
DSCF0067.jpg (63 KиБ) Видяна 8123 пъти

Прикачен файл

DSCF0068.jpg
DSCF0068.jpg (66.64 KиБ) Видяна 8123 пъти

Прикачен файл

DSCF0069.jpg
DSCF0069.jpg (58.41 KиБ) Видяна 8123 пъти
plo4kata - специалист
Аз пък не съм привърженик на защтриховани подове всичко в една посока,плочки с подобни шарки винаги ги въртя-тип шахмат,по-оригинално е,колегата е напрвил добре,че ги е завъртял в душа,така се обособява като отделен елемент.Иначе връзвй шарки,връзвай фугиии и накрая се получава една цапаница.....
shadowman - майстор
Вдигам си темата понеже трябва да разделим двете помещение, че много пари има и шкафовете които мислех да правя до ся щяхме да ги изхвърлим. Мислехме със стъклена врата (като по магазините), аз лично мога да направя плъзгаща стъклена... други идеи? За дограма неми се мисли въобще, ще добавя, че и стените са ми малки криви, малко и само едната.
egx - специалист
Делян ти ли си го правил..........да не те спъне след някоя ракия :)
има ли някъде по форума как точно се прави подобен праг в банята ?
shadowman - майстор
За инфо, май намерихме решение http://www.keraglass.info/.
egx - специалист
и аз се заглеждам по тези, че и на мен ми престои същия избор.........дай отзиви след това, че следя темата ти.Още веднъж да питам за прага в банята някой да има информация как се прави, че гледам вървят по 170 лева.

П.С. Малко извън темата - аз ли откачам или душкабината с ЛЕД осветлението самият душ е извън кабината ?!
http://www.keraglass.info/galeriabg.php?GP=7&gr=7

Тема "Ще правим баня..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: