• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
голям пропуск е, че нямаш "водна преграда" :?
иначе една решетка отгоре щеше да реши проблема
това, което се е счупило няма ли шанс да се изкара по някакъв начин, в смисъл би трябвало да не е развалена резбата :?

P.S. При теб, ако е само 4 плочки пак е добре. При мен ако се получи, ще трябва да демонтирам гърнето и 2 от плочките свършват към стена :-D
bisermonov - специалист
Самия механизъм тик-так се откърши от основата имах усещането че този метал не ръждяса но водата някак си го окисли и разруши днес ходих и ги гледах подобни форми из магазините но са от същия материал но с водна преграда.
solo5 - майстор
тъй като правихме банята 2 пъти заради първия "майстор", който излезе голям некадърник
бяхме поставили рогов сифон
а този сифон като твоя само се намуши на първия, като за връзка между двата вторият майстор използва ПВЦ тръба
може и твоят да е такъв :?
bisermonov - специалист
За сега му намерих решението намерих една гумена втулка и за мой късмет влезе сито в стария сифон даже има и засечка която няма да позволи на втулката да пропадне вътре в тръбата. И тъй като стърчи малко от страни се образува водна преграда сега остана да си намеря една капачка или да отида при някой стругар да ми направи една. Немисеще да къртя едва ли някой майстор ще ми гарантира че няма да протече. А едва ли ще стане подмяната без да къртиш.

Прикачен файл

IMG_1546.jpg
IMG_1546.jpg (40.87 KиБ) Видяна 3706 пъти

Прикачен файл

IMG_1547.jpg
IMG_1547.jpg (36.32 KиБ) Видяна 3706 пъти

Прикачен файл

IMG_1548.jpg
IMG_1548.jpg (135.67 KиБ) Видяна 3706 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за подмяна на сифон" | Включи се в дискусията: