• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
mirk - майстор
Аз като видях как нов бойлер току що монтиран прокапа предпочитам да няма нищо отдолу още повече по скъпо от бойлера. Като протече бойлера и наводни пералнята ще купуваш и бойлер и пералня.
сола 180 - специалист
Ами аз пък съм виждал как чисто нова съдомиялна не проработи заради изгорял нагревател.Преди дни чисто новата ми нокия за 500 лв се бъгваше и забиваше.И кво? Да мия на ръце или пък да карам с Нокия фенерче????

Стига сте се шашкали за всичко си има решение.
naB4o - специалист
Ами аз преустроих килера вкъщи, и там се изкара вода и канал. Над пералнята е бойлера :D а до нея има място за сушилня, която още не съм взел. За около година няма проблеми :)
dpp - специалист
chapara написа:
dpp написа:
Майстор трябва да търся да, че не искам да ми се разминават плочките с по 1 мм като предния дето ми ги реди..ще видя из Бургас кой ще хвана..
Maйстор мога да ти препоръчам,колега от Бургас,а шлауха е задължителен :wink:
Ясно така остава,бойлер имам работещ на около 3г на Елдом 120л. Затова и искам да си го ползвам..значи пералнята и бойлера отгоре..само се чудя стеничката преградната дали да е от гипскартон или направо от 5см итонг ..
Колега дай координати на добър майстор в Бургас да говоря с него и да даде съвети кое как да подготвя и да се разберем дето се вика...само да ен дере кожи и кокали.. :-D
quietmadness - специалист
Пич, нема са плашиш за бойлера над пералнята. Пералнята в къщи е под бойлера повече от 20г., три бойлера са си отишли за това време и не имало дертове. Последната пералня е на 10 години, влага колкото щеш, пере и неще да мре, жената иска да я сменяме, че и е писнало да я гледа.
Заради влагата тая година изкъртих всичко до пръст (на първи етаж без мазе съм). Смених правата и обратната вода.
Преди час си взех мивката и шкафа поръчка и псувам наред, щото цвета на моноблока е прословутия "прасковен" и се разминават си е... м...
Ама като няма ъглова мивка в която да мога да си измия двете ръце едновременно и в същия цвят от прословутата Видима, к'во да се прави.
От фирмата за полимрамор обещаха да го направят максимално близко цвета. Ама нъцки.

Ако си в начален стадий на ремонта планирай всичко добре.
Не пестих пари от тръби, сифони и смесители, за сега не съжалявам.
Плочките не са от скъпите, жената хареса едни матови и бежови на КАИ та после прасковен моноблок, щото бялото не върви на тъпите плочки Криси.
Та ако някой има идея как да пребоядисам мивката т.е. да и я направя една идея по-тъмна да свирка :-D

Ако искаш подробности мога да ти дам какви материали съм ползвал и на какви цени, мисля, че фактурите са някъде наоколо. Само за труд не питай, щото всичко правих сам с изключение на плочките, тях ги реди тъста.
dpp - специалист
Остава да ми препоръчате някой майстор от Бургас да ме упъти кое как да подготвя преди той да слага плочките и да довърши нещата.. :)
  • 1
  • 2

Тема "Пералня в отделно помещение в Банята със Бойлера..?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: