Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
В списанията има много неща,но определено не е практично, това е лично мое мнение.По добре блажна боя ,а защо не и някаква противовлажна мазилка на "Ойкос" :?
ivanovrg - специалист
скоро правих таван на баня
нямам впечатления за мухал
клиента каза че от 7-8 години има такъв таван на тераса,която преди това все имала влага и е много доволен от ламперията

отделно шефът на една строителна фирма си направи изцяло така банята на вилата и казва че е доволен
JuliS - специалист
ivanovrg написа:
скоро правих таван на баня
нямам впечатления за мухал
клиента каза че от 7-8 години има такъв таван на тераса,която преди това все имала влага и е много доволен от ламперията

отделно шефът на една строителна фирма си направи изцяло така банята на вилата и казва че е доволен
Това изказване се позовава на опит! Благодаря :)
Аз доста неща изчетох за тия 2-3 дни...и май наистина това ще е решението ни!

Но да видим дали още някой ще се включи с мнение по въпроса
сола 180 - специалист
Никога не съм харесвал хора , които пускат теми, а са предварително решени какво да направят и то не съвпада с 90% от изказаните мнения.
Нищо кака , направи си ламперията ама като засмърди на мухъл ни сподели тук да се посмеем после.
:? :? :? :? Еййййй страшни сте бе, хем питате хем не приемате.
jekasus - майстор
сола 180 написа:
Никога не съм харесвал хора , които пускат теми, а са предварително решени какво да направят и то не съвпада с 90% от изказаните мнения.
Нищо кака , направи си ламперията ама като засмърди на мухъл ни сподели тук да се посмеем после.
:? :? :? :? Еййййй страшни сте бе, хем питате хем не приемате.
Еми видя един пост , че на тавана няма мухъл, повярва , че и на стени няма да има.Другия пък си направил на вилата така и доволен,хем не се ползва често , хем е шеф на строителна фирма- при тях е професионално изкривяване да излъже клиента.
JuliS - специалист
еееййй...това е мъже!!!!!!
Искам мнение - не съм решила.... харесва ми , чета и питам. Продължавам да чета и да питам!
Така че какво лошо има??? не сме всзели оконтчателно решение. Това е единственият пост , който е вследствие на наблюдение - предните са "предположения"

Това!
Няма да затворя темата - защото все пак живо ме интересува!
Хубав и слънчев ден момчета!
chapara - майстор
Не съм със закоравяло мислене, но защо трябва да откриваме топлата вода :?:
naasko - специалист
Още един глас против образува се мухъл и се просмуква влагата. На един познат скалъпихме такава баня и след 2 години мъки я разкарахме лемперията и беше ужас зад нея. За таван е супер, но за стени е мъка. Лично мое мнение
JuliS - специалист
кажете за тавана???
Не е ли с ефекта на блажната боя? Тоест изпаренията да кондензират и да ти падат на капки на главата???
panalov - специалист
Не, не кондензира ,не и до толкова че да капят капки.

Тема "РVС ламперия в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: