Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
сола 180 - специалист
Амойта е, че ако "резняка" си реже моя калфа ще ти направи прав ряз и с най-разшляканата машинка. :lol:
Въпрос на майсторлък, ама като не реже никой няма да я накара да реже.
mitko414 - специалист
Благодаря на всички за отговорите.
Тя ако може да издържа 3 бани и 5-6 стаи, значи става за целите ми.
mitko414 - специалист
Днес я гледах в магазина, не ми хареса. Като хванеш ръкохватката и я разклатиш ляво-дясно, ролката се мести 2-3 мм странично. Не знам, може това да е нормално, но мен ме притесни и се отказах от покупката й.
teon - специалист
Преди около 2 години купих такава от Метро за любителска работа- беше на промоция.Наистина имаше описания проблем с ролката /и не само/...,та се наложи да и подлагам странично тънки шайби за да отстраня проблема с кривия ряз.Ама за 22 -3 лева не очаквах чудеса.
chapara - майстор
mitko414 написа:
Днес я гледах в магазина, не ми хареса. Като хванеш ръкохватката и я разклатиш ляво-дясно, ролката се мести 2-3 мм странично. Не знам, може това да е нормално, но мен ме притесни и се отказах от покупката й.
:-D Ами казах ,че може и да не става :razz:
iva6ki - специалист
Луфт има и при професионалните, 2-3мм е смешно мойта от работа е 1см в посока нова си беше и тя така
тъй че земай без да му мислиш за тези пари тва е
chapara - майстор
Изображение

Луфтове няма ,а може и да припилваш безпрашно :wink:

Изображение

Безотказна "Руби",минала е километри рязане,е сменявани са ролки2 пъти с оригинални 10 евро бройката.
mitko414 - специалист
Chapara,
какво би препоръчал за домашна употреба?
Това, което си показал, предполагам, че е професионалисти и цената му е съответна.
chapara - майстор
mitko414 написа:
Chapara,
какво би препоръчал за домашна употреба?
Това, което си показал, предполагам, че е професионалисти и цената му е съответна.
Опитай с машинки под наем,аз лично не знак къде има,но е по-добрия вариант.

Тема "Мнение за машина за рязане на теракот" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: