благодаря на всички за съветите намерих си нивилира които е показан на снимката тои ще ми свърши перфектно работа струва 21лв

pif4o написа:Ся ако си намериш и маисторШшшшт! Това да не съм го чул друг път! Това е форум направи сам! След като няма опасност за живота и/или здравето на някого, няма да му препоръчваме майстор! Дори да му излезе по-скъпо отколкото да си наеме , накрая ще е научил нещо , а и инструменти ще му останат! Пък и дори с кусури, удовлетворението от нещо което си сътворил със собствените си ръце , не може да се сравни с нищо платено!
Тани написа:pif4o написа:Ся ако си намериш и маисторШшшшт! Това да не съм го чул друг път! Това е форум направи сам! След като няма опасност за живота и/или здравето на някого, няма да му препоръчваме майстор! Дори да му излезе по-скъпо отколкото да си наеме майстор, накрая ще е научил нещо , а и инструменти ще му останат! Пък и дори с кусури, удовлетворението от нещо което си сътворил със собствените си ръце , не може да се сравни с нищо платено!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: