Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ribnikolaevi - майстор
Голям проблем с тая стъклокерамика. Жълтата е рядко срещана (нали идеята е да е за басейни). В Топ Груп имат и налични, и продават единични бройки, но цената е 300 на кв.м. Само че цвета не ми допада съвсем. Другаде продават по-евтини, но не и по единични плочки. И като си взема един кашон примерно пак отивам на 120-130 лева. А ми трябват някакви си "мижави" 0,4-0,5 кв.м., само защото заоблих една кутия в тоалетната, та да я облека с тях по облата част.
Дотук съм прослушал лично Топ Груп, Баумакс, Макензи, Декор Керамик, а по телефона Нола 7 и още доста световно неизвестни фирмички, които излизат с търсачката.
Помагайте.
chapara - майстор
Ето го жълтото,дори и тук да не е (на снимката) толко жълто.Това ли е в ТОПГРУП ,спроменящи се отенъци?

Изображение
ribnikolaevi - майстор
Така не мога да кажа, снимах ги тия в Топ-а, но бяха изложени в топлата връзка, половината на ярко слънце, другата половина на сянка, нищо не стана от снимките.
Какво искаш да кажеш с "променящи се оттенъци"?
stiv1961 - майстор
Моите за басейна ги купувах от тази фирма:
http://meridiancommerce.eu/products/view/41/1310
Разглеждах продуктите им и мисля,че можеш да си избереш нещо.А и виж цените.
ribnikolaevi - майстор
Благодаря за инфото, Стив. За съжаление търся в София, като задължително трябва да видя поне мостра преди да купя. Толкова специфично нещо са тези плочки, че само по каталог не мога да избера.
chapara - майстор
ribnikolaevi написа:
Какво искаш да кажеш с "променящи се оттенъци"?

:wink: Aми на снимката се вижда отчасти,имат едни шарчици от назъбвания,ох на знам как да го обясня,и на свтлината се вижда,просто чупят светлината.На снимката от дясно има прозорец,но времето беше в този ден много тъмно.Просто съм снимал изпълнението,а не цветовия ефект.Все си мисля ,че с добра диамантина могат и да се направят.Тези на снимката са правени,но така се купиха. :roll:
jekasus - майстор
Каква красота от естествен камък имам си вкъщи .Че и няколко брояИзображение

Прикачен файл

100_1230.JPG Цъкни на снимка
chapara - майстор
jekasus написа:
Изкуствен :-D
ribnikolaevi - майстор
jekasus написа:
Джекасус, ще се замълча, макар че понякога не е лесно ... :vom:
jekasus - майстор
chapara написа:
jekasus написа:
Изкуствен :-D
Давай, доказвай. В понеделник ще ти снимам още чудесии от камък, дето ще кажеш че изкуствено.
ribnikolaevi не те разбрах, но ако съм те подразнил, извинявай, не бях с лоши мисли.

Прикачен файл

100_1237.JPG 5

Прикачен файл

100_1236.JPG 4

Прикачен файл

100_1235.JPG 3

Прикачен файл

100_1232.JPG 2

Прикачен файл

100_1231.JPG 1

Тема "стъклокерамични плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: