• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
velsi - Почетен майстор
И аз мислех да попитам същото още в началото на темата, но нещо се въздържах. В нашата баня прозореца стои непрекъснато отворен по всяко време на годината и се затваря само по време на къпане и то за да не ни гледат комшиите. Както сигурно се досещате няма проблеми с влагата.
teoto - специалист
Банята е северна, къщата до това лято нямаше външна изолация, покривът -бетонен, пояси и колони също бетон, PVC дограма и радиаторът е без термоглава. Как да оставя зимата прозореца цяла нощ отворен след като минат през банята двама - трима за душ преди лягане. Ще ми избяга топлината
velsi - Почетен майстор
Няма да ти избяга топлината. Пък и съвсем леко открехнат да го оставиш пак е нещо.
teoto - специалист
Толкова идеи ми нахвърляхте, че нямам думи. Ако бях попитал връзва ли се бозаво с розово, три страници щяха да се изпишат. Моля модератора да изтрие темата.
PIP - майстор
Идеи няма, защото горе-долу ти си си го начертал. На мен лично не ми харесва душ кабината да е срещу вратата, но другият вариант е да е при прозореца и тогава ще се наложи самата душ кабина да е по-оворена /отгоре например, с по-ниска 'врата'/, за да може цялата баня да се проветрява по-добре. Ако ти се занимава може да зазидаш прозореца и да го преместиш срещу вратата. Въпроса е как на теб ще ти е най-удобно.
teoto - специалист
Това ми звучи като разбий си покрива за да влезнеш в размерите на капандурите който внасяме.
  • 1
  • 2

Тема "Предстоящ ремонт - помощ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: