Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
katcko написа:
и ще е около 60-65см дълъг
Я пак , колко каза :-D :? :lol:
рашкета - специалист
Що бе Чапар? Ако желае клиента и 60/65 може да му се направи тъкмо като влезнат с буля няма де да му бяга :lol: :lol: :lol:

Малка е човеко, минимум 100х100.Не те знам колко си кила ама аз едва се къпя в 90х90.А съм само 90 кг.
jekasus - майстор
Абе вие двамата за риба ли ходихте :lol: или това ви взе акъла :lol:
katcko написа:
душ кабината отпада,не ги харесвам и не бих сложил такова нещо
рашкета - специалист
Джеки пак бързаш да пишеш.Човека има предвид душ кабина с корито и т.н. от тея дето е виждал по Практикер .Като се направи прагче и се монтира стъкло ти как му викаш???Нали си е кабина.Пък и човека пише , че не иска грам вода да излиза което ще рече, че ще е херметизирана кабина.
И да не ми се разсърдиш ей.
jekasus - майстор
Не бързам аз (прочети, какво съм цитирал), но автора почна да се бърка :lol: почна със стеничка 100смх100см, а после промени на 65см.
katcko написа:
Да,прагът трябва да е подобен,но при мен ще е под прав ъгъл и ще е около 60-65см дълъг
Два варианта за прав ъгъл,аз приех първия - спрямо стената
katcko написа:
червеното очертание трябва да стане зидана стена с размери 100см/100см,а над нея трябва да се сложи стъклен параван
Изображение
другия прав ъгъл
Изображение
katcko - специалист
Аз ли не се изразих както трябва,че нещо грешно сте ме разбрали,дано от чертежчето стане по-ясно
Прикачен файл:
Снимка0097.jpg
искам да разделя банята на две,размерите са ми 225см дължина на 165см ширина,като за мокро помещение ще остава 100см на 165см,от тези 165см по ширината искам да направя стена широка 100см,над нея да има стъклен параван,а на останалите 65см да има праг на пода,за да не излиза водата.
Прикачен файл:
images.jpg
images.jpg (8.5 KиБ) Видяна 6666 пъти
,нещо подобно но без вратата
jekasus - майстор
За това ли си говорим :-D

Прикачен файл

100_1277.JPG
рашкета - специалист
Абе не точно ама нещо кът подобно.
katcko - специалист
jekasus дай още снимки ако имаш,това твоята баня ли е ?

Тема "Идеи за банята и нейния ремонт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: