• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
pavkatay - майстор
schuldiner написа:
Преди време умувахме как да направим баня/тоалет в един кемпер. Пред акаш прав или се къпеш седнал собственикът избра второто. Тук мястото е двойно повече, но все пак и този вариант - седящо къпане - не е за пренебрегване.
Навремето в армията имах един колега също авиоинженер, който се беше нещо издънил и за да не го уволнят го бяха пратили във флота за известно време. Плавал с подводница и там най-впечатляващо било липсата на място за всичко.
Та за баните, тоалетните и техните размери ни е разказвал и много сме се смели. 'Не съм срал без да се къпя' - казваше той. 'Душа е над клекалото в помещение колкото малка душ-кабина, високо метър и половина и непрекъснато църцори- дали ще сереш,пикаеш или се къпеш положението на тялото е все едно и душа тече отгоре' :) .
Ясно е , че въпросното помещение е по-голямо и този проблем няма да го има, но не виждам какво те притеснява, че на едната стена няма да има нищо?
chapara - майстор
maya99 написа:
Сакаш смятам да сложа мивката в ъгъла, по диагонал на вратата и комбинирана батерия-за мивката и за душ със слушалка на стойка на стената срещу вратата, обаче дясната стена остава празна. Всичко се струпва в ляво а в дясно нищо :rolleyes:
Е нали трябва някъде да ходиш, някак да стигнеш до душа или искаш да СЛАЛОМИРАШ :? Лявата стена е кух комин, в който са набутани всички комуникации.Събори го, отремонтирай всичко вътре, вгради казанчето и евентуално възстанови стената с гипскартон, за да спечелиш място. Тоалетната вляво от вратата, мивката до нея, а душа на дясната стена в дъното с вградена душ-батерия.Банята хич не е малка :wink:
pavkatay - майстор
chapara написа:
...........Банята хич не е малка :wink:
Това ми хареса. :) Направо си се запътил към онази тема с бисерите. Да не си бил подводничар, че тази баня ти се вижда голяма? :-D
VLADO66 - майстор
Едната ми баня е 1.1/1.6 м. и съм вкарал мивка 50см. с комбинирана батерия както съм писал горе и моноблок Корона сложен на 45 градуса и не се чувствам натясно.
Pooh - майстор
pavkatay написа:
chapara написа:
...........Банята хич не е малка :wink:
Това ми хареса. :) Направо си се запътил към онази тема с бисерите. Да не си бил подводничар, че тази баня ти се вижда голяма? :-D
Ами прав е Чапи, 10-ина години съм живял на поне половината на тази баня ... имаше и бойлер. :wink:
То пък като чете човек, ще си помисли, че всички цял живот в бани 20 м² сте се къпали ...
По старите блокчета е пълно с миниатюрни бани. Причината е, че по времето на строежа им, масово хората са ходели на обществени бани и на практика сега се явяват преработени тоалетни.
chapara - майстор
Не ми се правете , че всички сте ходили във външни нужници и сте се заплаквали в легени пред печката, за разлика от мен :mrgreen: Моя апартамент 100 кв. м. е с баня 105см/160см , вратата се отваря на вътре и хич не ми е тясно, 120 кила съм :butthead:
  • 1
  • 2

Тема "Идеи за малка баня с тоалетна - 1,92 кв.м." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: