Теди написа:Разбрах те какво имаш впредвид. Естествено че не върви, въпросът ми е друг- ЗАЩО е този алуминий вътре????Emerald написа:Имам предвид на баните вратите. Когато всички други врати са масив не върви мокрите помещения да са видимо различни.Теди написа:На един от обектите ми монтираха тип "сандвич" дърво масив отвън и алумин. огледало от вътре. Вратите бяхя супер, но и цената също мисля 800лв бяха.Можеш ли да ми обясниш за какво е нужен този алуминий отвътре и въобще алуминия за какво е в една интериорна врата?
Emerald написа:.......Този кич съм срещала само в български апартаменти и ми е много чудно кой ...въведе модата за тази "отврат"!Не разбирам едно - защо толкова "силово" се опитваш да се наложиш върху вкуса на хората? Просто ги остави да си харесват каквото си искат, без да им се натратват чужди на българския бит "дизайнерски" решения. И, забележи, това не е за пръв път![]()
....
На мен също така не ми харесват разни неща, но се опитвам да обясня "с думи прости" защо мисля така, и се опитвам да се аргументирам.