• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
VLADO66 - майстор
И снимките не променят мнението ми-изграждане на водопровод,електро и мазилка.
jekasus - майстор
Щом бедна мишка, значи мазилка однозначно.
рашкета - специалист
Даже и да забогатееш, пак мажи.
mrdds - специалист
Благодаря ви!

Трябваше да чуя тези мнения,макар че почти бях убеден в правилния подход. :2thumbs:
hi, аз съм пред същата дилема както на снимката по-горе в темата.Колебая се между гипс картон и хастрна мазилка, но не знам каква е разликата в двата случая.Иначе съм по-склонен за гипс картон, тъй като не ми се курти останалата по стената стара мазлка, което ще доведе до още 20тина чувала.Моля за мнение и съвет.Благодаря!
chapara - майстор
bichetoooo написа:
hi, аз съм пред същата дилема както на снимката по-горе в темата.Колебая се между гипс картон и хастрна мазилка, но не знам каква е разликата в двата случая.Иначе съм по-склонен за гипс картон, тъй като не ми се курти останалата по стената стара мазлка, което ще доведе до още 20тина чувала.Моля за мнение и съвет.Благодаря!
Дай снимки и обясни по-подробно сегашното състояние. Може пък да не се налага доизкъртване :?
Ами това е положението общо взето.Имаше плочки до средата на стената, паднаха много лесно със се мазилката от долу.На места се стигна до бетона, на места остана.Над нивото на старите плочки е блажна боя. :?

Прикачен файл

a3.jpg

Прикачен файл

а2.jpg

Прикачен файл

а1.jpg
chapara - майстор
bichetoooo написа:
= :?

Бетонконтакт през цяло. Изчукване на бл.боя. После с мастара проверяваш къде имаш да нахвърляш мазилка за да потпълниш. Обираш по стената с мастара, докато ти хареса като равнина и после лепиш плочките :wink:
GROHE Bs - специалист
Майстора
е минимум 50 годишен бастун.Шибни малко фотки иначе ще разбереш що го определям така като почнеш да ковеш аксесоарите.Топлата вода е сериозен кандидат да поеме бургията при всякви дейности.Ако чешмеджията ти е приятел викай го само за маса.ако си го наел не му плащай повече.Ако всички у Софето са такива разбирам вече плочкаджията Цъцъра ЕООД че реве от такива говеда.Поздрави.
  • 1
  • 2

Тема "Гипсокартон вместо хастарна мазилка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: