dsmt написа: Разбирам колегата Chefo77 ,но когато човека отсреща ми иска примерно двойна цена в сравнение с масово практикуваните , това не показва ли отношението му към мен-за него съм балък някакъв си.В никакъв случай не съм тръгнал да защитавам хора, които товарят умишлено с цена!!! За мен цената е фиксирана и може да мръдне нагоре ако има утежняващи фактори и надолу - ако има облекчаващи. И в интерес на истината, не се сещам да познавам хора, които умишлено товарят само защото някой изглежда като да има да даде - и разбира се не е нормално такъв тип "психолози"
Майсторите са психолози,сами го знаете,преценят човека и това влияе съществено на ценообразуването.И когато мен ме преценят като балък се сещате,че не ми става особенно приятно и съответно ми е малко трудно да съм любезен
Но не съм бил и груб де....просто ми е такъв характера за съжаление
Идеята ми беше, че винаги може да се случи да има разочарование. Но да се държим като хора.
Като идем в един магазин и стоката е на 5 лева, а в поредишния е била на 4, правим ли див скандал на управителя с обиди и т.н. защото е решил да е по-висока цената? Като не ни харесва, се врътваме и излизаме, нали?