• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
R.A.D.A - специалист
и аз снощи си мислх ако си измия косата както е къносана - какво ще стане с фугата , да не говорим , ще трябва да предупредя и дъщерите да не мият лилавите бои за коса над банята- ха ха ха ха ха . Ще се покъпем - ще разберем , ако много се цапа ще чистя , докато ми писне и измисля друго, все още не съм се отказала в другата част да сложа дърво , за сега е на обикновенн терикот, но това ще е на следващата стъпка , когато сложим преградна стъклена врата, но за сега финансите не стигат и за това
:partyman:
chapara - майстор
Сега мини камъните и фугата с :

http://www.boro-bg.com/articledetails.php?ArticleID=39

, или нещо подобно :wink:
R.A.D.A - специалист
Благодаря chapara!
Тъкмо си мислех , че преди години случайно някъде в магазинната мрежа съм виждала нещо на което е пишело , че е за предпазване на фуги- благодаря за инфото ще го потърся това.
nikolson - майстор
R.A.D.A написа:
Пода е финализиран :rock:
Благодаря за съветите за лепилото и фугина
Пък варовика как ще се чисти #-o Дано имаш здрави ръце...
R.A.D.A - специалист
шарените камъчета са сбор - повечето мисля,че е мрамор, белите от магазина не съм убедена дали са варовик- твърди са за варовик с металната четка , поставена на борамашината идеално лъсват [-(
VLADO66 - майстор
Нали е камък-защо не с това http://www.gsstroimarket.bg/view/97081.html като финиш.
nikolson - майстор
Варовика от водата, който се отлага! #-o
Последна промяна от nikolson на пон авг 05, 2013 7:52 am, променено общо 1 път.
R.A.D.A - специалист
Благодаря за идеята- лак за камък- не съм виждала камък лакиран със специален лак , виждала съм лакирани камъни с какво ли не - яхтен лак , обокновен лак :проба: - никак не ми харесва това , което се получава, по -принцип не харесвам лакирано дори и дървото - предпочитам омаслено за това не сме мислили да го лакираме, макар , че в големите хипермаркети за строителство видях доста скъпи "протектори " или нещо подобно за камък, но предпочитаме да стъпваме върхиу камъчета , а не върху лак , ако не гонехме ефекта на естествения допир до камъка или дървото можехме да си сложим много по-евтиния и лесен вариант- терикот с ефект речен камък:)
VLADO66 - майстор
Препоръчах лака не заради ефекта/въпреки че има гланц,полугланц и мат/ колкото да се запечатат камъните и най вече фугата.
R.A.D.A - специалист
Хахахаха - да вярно за варовика- изказах се като "блонди" :x :x
Варовика , ако въобще се опита да ни дразни - нали все пак ще стъпаме с крачетата там и ще го търкаме :?
Ако се появи - бой с бормашината- само трябва да измисля правилния материал за шлайфане:)
А извън шегата - има най-различни препарати против варовикови отлагания, но ми се струва , че варовика ще ми е най-малия проблем , защото е подобен на цвят , но плесените :axe: ( въпреки , че фугиращата смес е от тия които изрично подчертават в рекламата си , че са против всякакви такива неща)
  • 1
  • 2

Тема "Фугираща смес за мозайка от естествен камък" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: