Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
forski - специалист
На двора с кофата и канчето ... :-D
jekasus - майстор
Сега Чолаков май дъжд дава :-D
Andri01 - майстор
jekasus написа:
Сега Чолаков май дъжд дава :-D
Къпане? А стига бе! Да се къпят се тези,които ги мързи да се чешат! :)
vladilen - специалист
нищо не пречи да се опита да обира напрежения и да лепи
но ми се чини че от неправилен монтаж твърде вероятно е да се появат пукнатини и другаде.... :?
forski - специалист
Втори ден чешя не ми пречи, даже се чудя дали да лепя, колкото и да сърби кат начешиш и минава. Кофтито е като почнеш да миришеш щот с чесане не се оправя :-D

Сега сериозно, имам вана с дюзи дето правят фъс и бълбукат, там се къпем в момента :)
И там имам малък проблем, ако някой има решение моля да сподели :? Като седна във ваната едната дюза ми се пада точно под макарите, и след 5 мин. започват да болят, има ли някакво кремче или нещо подобно с което да ги намажа като излезя от ваната :lol:

Сега вече ама напълно сериозно!!!
Утре ще я намажа пък колкото изкара, не е проблема в неправилния монтаж, аз съм си виновен че се спука коритото ама това е друга тема.
Последна промяна от forski на пет ное 15, 2013 2:10 pm, променено общо 2 пъти.
VLADO66 - майстор
forski написа:
Втори ден чешя не ми пречи, даже се чудя дали да лепя, колкото и да сърби кат начешиш и минава. Кофтито е като почнеш да миришеш щот с чесане не се оправя :-D

Сега сериозно, имам вана с дюзи дето правят фъс и бълбукат, там се къпем в момента :)
Утре ще я намажа пък колкото изкара, не е проблема в неправилния монтаж, аз съм си виновен че се спука коритото ама това е друга тема.
То коритото е за един човек,не за двама :-D Освен ако не си го замонолитил с мозайка като колегата от съседната тема :)
forski - специалист
Не бе колега, всичко е плод на глупост съчетана с малко мързел :)
Под банята е мазе, реших по-дължината на мазето да изправя няколко греди, хем да подпра допълнително гредореда, защото при ремонта ляхме замазка, хем след това на тези греди да си направя рафтове за зимнина!
Хубаво ама като отрязах гредите и тази която се падна под душ кабината дойде малко по-дълга, с няколко милиметра. И за да не я нося пак на двора да я режа я набих с големия чук, и тя зорлем ама влезе. Да одаче от вибрациите отгоре, над нея се спука шибаното корито :)
chapara - майстор
Махай това корито и си сложи порцеланово :wink:

http://ceramicbg.com/%D0%BA%D0%BE%D1%80 ... 1%82%D0%B0

И не се почесвай :?
forski - специалист
Ами то моето е порцеланово :)
Аз май това не го споменах ... няаа кинти сега да го сменям, за това ще лепя!
vladilen - специалист
то най добре без корито май.... :lol:

Тема "С какво да залепя спукано под душово корито?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: