• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Leon - специалист
[quote="jorkataG].....Много е лесно да орежеш даден текст за да изкараш някой неграмотен и т. н.[/quote]

Нищо не си разбрал джорка!

А бе ... да не сте рекламни агенти на кабелните заводи?

2,5 квадрата са достатъчни за бойлер 3 kW захранен от таблото с отделен кабел.
Съвсем друго, ако питането е за проточен бойлер.

п.п. На село през доста далечната 1980 година е сложен 3 kW бойлер (бях в казармата).
Този бойлер и досега си работи "вързан" на 1,5 кв.мм., което сечение е гранично за тази мощност. Запознай се с таблиците.

п.п.п. Друг е въпросът защо този 34 годишен бойлер още работи, като е сменян само термостатът и е боядисван два пъти отвън!!! Сегашните трудно издаянват гаранцията!

:cry:
medel76 - специалист
Здравейте,
тъй като вече идва момента да се започва тази ,,прословута баня'' последното между което се колебаем е дали тази тераса може да стане за баня,защото върху гредореда се отказахме за да не стане беля с този гредоред. Да се използват колоните на тази тераса или има и друга идея да се направи под тераса където за прозорците.Тях да ги няма и тази кузирка горе от терасата да се удължи и да се налеят колони отстрани?
Кажете вие майстори какво мислите по въпроса? Какво бихте направили?
Благодаря Ви

Прикачен файл

03082014192.jpg

Прикачен файл

03082014194.jpg
03082014194.jpg (102.11 KиБ) Видяна 2514 пъти

Прикачен файл

03082014193.jpg
03082014193.jpg (108.34 KиБ) Видяна 2514 пъти
medel76 - специалист
Здравейте отново,

Искам да благодаря на всички които ми писаха,но в последствие се оказа,че ще ползваме една таванска стая,която се води не отвършена,която е на 2-рия етаж и ще направим само тоалетната и на пролет цялата баня.
ВЪПРОСА МИ Е:
Тъй като е гредоред в тази стая как може да се захване моно блока и тоалетната?Трябва ли отдолу да се захване за нещо и какво и трябва ли да има някаква замазка преди да се монтира моноблока?
Както споменах е гредоред и ме е страх да няма нещо влага?
Благодаря Ви!
x_klk - помощник
много работа те чака всеки дава акъл, но за помощ на колко хора можеш да разчиташ защото това не е работа за сам човек, от опит ще ти кажа аз какво съм правил бетонни колони във дувара на долния етаж и плоча отгоре и от там на сетне ти действаш аз мисля по такъв начин да си направя целия етаж и да изградя още един но акъл много финанси нула но това поне е правено с банята вече и действа
nabi - специалист
здравеите във всеки един случаи ти трябва някаква замазка на пода върху гредореда със необходимите наклони и сифон за да се оттича водата все пак правиш мокро помещение
  • 1
  • 2

Тема "Питане за баня на село" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: