• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
galin56 - специалист
Ако искаш пробвай и с Момент фикс, да видиш ще става ли. С него лепихме L-ките за окачения таван в банята. Намазахме ги лепнахме ги на стената и изчакахме до другия ден. Човек, на другия ден беше стегнало все едно с цимент или лепило за плочки сме ги лепили. Много здраво хваща това чудо. Какви ли не химии изпонаизмислиха.
http://www.moment.bg/bg/produkti/fix-re ... press.html
Благодаря на всички за помощта! Още го режа това пвц. Каквото правя винаги е да измеря и изрежа всички парчета(без значение дали ще залепям плочки или гипсокартон) преди да ги лепя. Подреждам парчетата на пода или стената и ако всичко изглежда добре, ги номерирам и чак тогава ги лепя. Този процес го наричам “репетиция“(плочките ги въртях и комбинирах два дена докато успях да им излъжа тоновете. Половината хвърлих защото просто бяха като че ли от друг модел...повече плочки не се наемам да слагам...). Когато залепя пвц-то, ще споделя как е станало.

(ако на някой му е чудно как нареждам пвц-то на тавана, горе-долу като този пич: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HOWWxYosrUk[/youtube] истината е че работя много много бавно. живея на друго място и не бързам за никъде с банята. малко съм артистична натура и като клепам с разтворите се успокоявам, бавничко бавничко си лекувам стресчето. Плочките в банята ги лепях 2 седмици, няма майтап....)
Бях депре малко и не ми се пишеше, но нали обещах че ще споделя как е станало.........
......счупи се! Натиснах го да залепне и се нацепи ламперията. Реших да не слагам ламперия, а да го загладя с разтвор. Тия дни това правя. Трудничко е заради крушката в центъра, която е почти на нивото на тавана и проявява и най минималния дефект който съм допуснал при мазането. Но не искам да променям темата на поста....

Благодаря за отзивите! Чао! :)
  • 1
  • 2

Тема "лепене на пвц ламперия на стената в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: