• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
kozl - майстор
Дясното ми, е много по добро от лявото ти' :-D
Еми от лявото вече не ща. Ама е останало на снимката. Сега ползвам дясното. Почити не забелязвам петна. Пък и по-добре някое петно, почити невидимо, отколкото замъглен запотен джам. Обаче зимата като замръзне не седи добре, замрежва.
Това за премахването на дъжда има и един положителен ефект зимата. По лесно се чисти леда в-у стъклото на колата.
Ей живота стана и химия. Пералня - неколко химикала, миялна други таблетъчни, за кенефа, за ваната, за стъклата, за фурната, за мебелите за ....................
Леле що бутилчици с препарати се търкалят у дома :shock:
EDI - майстор
Като му удариш желатиновия сапун, хем си стои без да се отмива, хем не се задържа вода върху повърхността.За баня не съм пробвал, но на малки площи си върши работа, така си къдря джамовете на работилницата през зимата понякога.
thinkpad - майстор
kozl написа:
Дясното ми, е много по добро от лявото ти. Еми от лявото вече не ща. Ама е останало на снимката. Сега ползвам дясното. Почити не забелязвам петна. Пък и по-добре някое петно, почити невидимо, отколкото замъглен запотен джам.
Абе за запотяването - маха го. Но после остават петна, които както знаеш, като караш в тъмната част на деня и срещу теб се движи кола с включени фарове сериозно намаляват видимостта.
mendi - напреднал
"Нано", "нано"... колко да е "нано"
На жаргон "нано" идва от нанометър или единица за измерване на дължина. Което само по себеси в маркетинга не носи гоилям смисъл но пък звучи научно и футуристично така че продукта набеден че е нано нешо си е последна дума на техниката.
В последно време и "карбон" е вълшебна думичка, на пример като ти продават нещо карбонова сплав, а не от стомана като на обикновенните простаци :-D
  • 1
  • 2

Тема "Нанопродукти за баня-капан за наивници..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: