• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
hristov1 - специалист
Чапар благодаря за съветите , но не съм сигурен че те разбрах :? :-D
1)Изкъртвам плочките и останки от цемент лепила и тн ..
2)Една от стените е по тясна долу а горе се разширява като сложа нивела горе на финала до тавана тоест има сигурно 4-5см разлика не трябва ли да изравня преди това стените с мазилка
3)Бетонконтакта го мажа на стената чакам го да изсъхне или мажа фибрана с него защото си написал (мажеш изолацията с бетонконтакт) Извинявам се но съм аматьор..
4)После слагам дюбелите и правя замазка с мрежата(метална)
chapara - майстор
hristov1 написа:
Чапар благодаря за съветите , но не съм сигурен че те разбрах :? :-D
1)Изкъртвам плочките и останки от цемент лепила и тн ..
2)Една от стените е по тясна долу а горе се разширява като сложа нивела горе на финала до тавана тоест има сигурно 4-5см разлика не трябва ли да изравня преди това стените с мазилка
3)Бетонконтакта го мажа на стената чакам го да изсъхне или мажа фибрана с него защото си написал (мажеш изолацията с бетонконтакт) Извинявам се но съм аматьор..
4)После слагам дюбелите и правя замазка с мрежата(метална)
Е за кривината на стената само ти си знаеш. Изправяш я разбира се. Мажеш фибрана. После армирана мазилка :wink:
hristov1 - специалист
След замазката нужна ли е хидроизолация на стените и пода или само там където ще е душа ще има параван или е излизашна гимнастика.Поздрави :)
Ще направя утре няколко снимки на банята и ще ги кача да се види точно за какво става въпрос :lol:
hristov1 - специалист
БЕТОНКОНТАКТ 20КГ - ТЕЧЕН ГРУНД за същото нещо ли говорим да не купя нещо друго това не е ли прекалено рядко или :? :mrgreen:
  • 1
  • 2

Тема "Крива стена в банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: