• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Tonyk - напреднал
При мен в горния край на тръбите има обезвъздушител (защото съм последен етаж). Тоест паронепропускливото фолио там трябва да бъде прекъснато за да може да се обезвъздушава системата. Не знам колко ще има смисъл? Може да се направи и със стъклен воал?

Майстора дето може да направи картона ми каза, че от топлината на тръбите - картона може да пука?

Ако е Итонг по-сигурно ли е? Итонга и той мисля, че е хигроскопичен (попива вода) ?

Важно е да стане поне за 20 год. напред :)
chapara - майстор
Нищо няма да пука,нали има отвори. А за обезвъздушителя, сложи автоматичен такъв с възможност за ревизиране :wink:
jekasus - майстор
chapara написа:
Нищо няма да пука
може да става въпрос за вътрешни ъгли на куфара...
Но там ние използваме фасадна мрежа за армиране, шпаклована със лепило за плочки :-D
chapara - майстор
Добре че го написа че ми излезна пъпка на езика да го обяснявам :gott: ама никой не иска да чете, иска готов отговор :wink:
Tonyk - напреднал
Благодаря за отговорите.

Какво ще кажете за Аква-панел ? Все пак част от куфара ще е в душ кабината и ще се облива с вода?

Два пласта аква-панел и отгоре плочките?
chapara - майстор
Tonyk написа:
Благодаря за отговорите.

Какво ще кажете за Аква-панел ? Все пак част от куфара ще е в душ кабината и ще се облива с вода?

Два пласта аква-панел и отгоре плочките?
По-добрия вариант е, но пак обмазване с мрежа която да застъпи мазилката без прекъсване :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Гипсокартон в банята - отвори за тръби?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: