• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
рашкета - специалист
Не ми се влиза в спорове само ще попитам нещо.Мислите ли, че фугиращата смес залепва по-здраво към метал отколкото към пластмаса(PE,PPR или от каквото е сифоня).
prascho - майстор
Фугираща смес на Ардекс /ardex/. Ползвал съм и церезит, но ардекс нямат равни.

П.П. По спомен тези имат едни от добрите сифони на пазара : http://hl-bg.bg/sifoni/podovi-sifoni.html
Та те са пластмаса.
andro440 - майстор
Фугиращата смес се използва за завършек на цялата работа и за визуален ефект ,не за поправки на евентуални течове и уплътнения ! температурното разширение на пластмасов сифон ,спрамо на метален със същия размер -е в пъти по голямо ,да не говорим за стареене на пластмасата ,която даже не прилича на полипропилен ..не си купувайте пластмасови сифони за баня !
andro440 - майстор
Години наред залагам на този модел сифон -при направа на баня . сифона е с изход на 32 мм и е предназначен основно за корита на душ кабини или големи по размер ,корита на мивки.
Прикачен файл:
ScreenHunter_586.jpg
ScreenHunter_586.jpg (19.44 KиБ) Видяна 1552 пъти
не искам да налагам мнение и не твърдя ,че съм майстор ! професионалист съм .
но този сифон -няма равен ,към момента на БГ пазара . Монтирал съм над 100 броя в бани ,на пода ,Два вида са и много си приличат ,вероятно са на един производител или на двама ,които в началото са били съдружници . Продажната цена в магазините е от 25 лв нагоре !

Само споделям опит ...нека колегите да запазят грозните си отговори за себе си
  • 1
  • 2

Тема "С какво да фугирам между пластмасов сифон и плочки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: