Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
chapara - майстор
Ето я, 26 лв на "Фаянс", ексцентрично батерията :wink:

Изображение
iliya_i - майстор
chapara написа:
Ето я, 26 лв на "Фаянс", ексцентрично батерията :wink:
Извинявай, моите уважения като всепризнат Майстор, чиито мнения ценя много, но:

Като гледам снимката, тази батерия с тази мивка, ми се струва че тече пред мивката. Или в най добрият случай в предният и ръб. Едва ли е в твоята баня. Сигурно си я слагал в някоя чужда и никога не си се мил там. :axe:

Тези от предните снимки със странично разположените стоящи смесители определено са по-добре. Водата тече някъде около средата на мивката.
batvenko - специалист
Не съм сигурен, но що ми се струва, че струята се насочва към центъра на мивката - затова се нарича и ексцентрична батерия. Нека chapara да обясни.
chapara - майстор
iliya_i написа:

Като гледам снимката, тази батерия с тази мивка, ми се струва че тече пред мивката. Или в най добрият случай в предният и ръб. Едва ли е в твоята баня. Сигурно си я слагал в някоя чужда и никога не си се мил там. :axe:
Зрителна измама приятелю :-D :wink: , а и за съжаление се мия всеки ден на тази мивка, защото е точно у нас и поради липса на по-голямо пространство :butthead: :lol: каквото е и при посналия темата. Но да уточня, мивката не е 20 см, а цели 24 см. широка и батерията е подбрана да тече вертикално без никакъв ъгъл спрямо вертикалата :rock:

Изображение

А иначе банята я завърших точно преди Коледа, като обущаря дето...... :-D

Ето малко и извън темата:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

И за общо сведение без труда ми, ми излезна малко над 7000 лв. :toimonster:
Последна промяна от chapara на пон яну 04, 2016 2:47 pm, променено общо 1 път.
batvenko - специалист
Браво. Ама, казвай ги тия работи по-рано де, че почвам да си фантазирам :lol: .
chapara - майстор
batvenko написа:
Не съм сигурен, но що ми се струва, че струята се насочва към центъра на мивката - затова се нарича и ексцентрична батерия. Нека chapara да обясни.
Ексцентрично монтирана е батерията :wink: , по горе съм дал снимка в голям формат :roll:
chapara - майстор
batvenko написа:
Браво. Ама, казвай ги тия работи по-рано де, че почвам да си фантазирам :lol: .
Няма лошо от малко фантазия, иначе няма да е интересно :lol: :wink: , нали Форумите са за забавление :wink: :)
solar_entusiast - специалист
А тоалетната чиния говори ли и ли е от тези мълчаливите :wink:
prascho - майстор
Говори на извънземен език....:).

П.П. При мен струята удря капачката на сифона. Избор голям при мивките. Човекът да си съобрази спрямо местоположението на мивката и типа на батерия. То ще се окаже, че има повече малки отколкото големи мивки. Със здраве.
jekasus - майстор
chapara написа:
без труда ми, ми излезна малко над 7000 лв.
Как го каза Архимед - "Дайте ми опорна точка...." С тази сума ще направя идеална баня на 4м2 :-D
П.С. - чакам стъклото и като направя тоя месец другата баня - ще пусна тема за двете бани, едната с нормален, не голям бюджет, другата - "цепим стотинката" :-D

Тема "Търся малка мивка за тоалетна < 20 см ширина ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: