• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Galski - специалист
Аааа тоз последния линк не съм го видяла.
Обаче точно за тези от Genesis - това са си корнизи за пердета. И няма как да се огънат... Ще се пречупи корниза, те са алуминиеви.

Така че, освен параван, друго интелигентно нещо не се сещам...

...абе, какво да разправям... на моменти, елементарни на пръв поглед неща не могат да се открият, но виж Мазерати можеш да си купиш :lol:
Emerald - модератор
Galski написа:
Аааа тоз последния линк не съм го видяла.
Обаче точно за тези от Genesis - това са си корнизи за пердета. И няма как да се огънат... Ще се пречупи корниза, те са алуминиеви.

Така че, освен параван, друго интелигентно нещо не се сещам...

...абе, какво да разправям... на моменти, елементарни на пръв поглед неща не могат да се открият, но виж Мазерати можеш да си купиш :lol:
Е как ще се пречупи алуминиев профил? :shock: Нищо няма да се пречупи и ще се огъне сравнително лесно. А и още по-добре че е за пердета.
Galski - специалист
Emerald написа:
Е как ще се пречупи алуминиев профил? :shock: Нищо няма да се пречупи и ще се огъне сравнително лесно. А и още по-добре че е за пердета.
Понякога много ти се чудя на изказванията :-D Ама карай.
Това не ти е железен профил, солиден и тежък! Не е и нещо много стабилно... Това е крехък материал...

Как ще го огънеш тоз прав корниз с улей?

Тези на Дженезис ги зная много добре и това нещо дето е алуминиево, бяхме взели един такъв за мостра - обаче собственика, без да иска го настъпи, не го видя и корниза се пречупи! Не се огъна хубаво, а направо се получи чупка.... Не ги знам какви алуминиеви сплави използват, но не са читави.
Та така.
Пък дори и да реши да го огъва ще му трябва някаква спец. машина най-вероятно... това с прости инструменти - абсурд!
  • 1
  • 2

Тема "Съвет за завеса/преграда за вана." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: